Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak miért van kifejezetten agresszív gyökér barátja? Szeretik az erőszakot?
Ismerek pár lányt, akinek kifejezetten olyan barátja van, hogy ha rossz passzban van, és rá nézel, oda jön, és elkezd lökdösni, hogy "mit bámulsz!" Vagy ha véletlen meglököd a tömegben, akkor le akarja verni az álkapcsodat, hiába kérsz bocsánatot!
És a lány semmit nem szól rá!
Nem is próbálja nyugtatni, meg elrángatni onnan. Még megnézné, hogy a barátja szétver valakit!
Ezeknél a lányoknál minden oké?
Ezek a lányok szeretik a feltűnést, szeretnének menőzni a vagány pasijukkal...
Nem sok ilyen lányt ismerek, akiknek ilyen srácok jönnének be, de azért akad ilyen is. És egyáltalán nem mondanám szimpatikusnak sem a lányt, sem a fiút
Az ilyen agresszorok állatába gyenge egyéniségek, és ezzel próbálják leplezni... Sokan fizikailag is gyengék, csak "ha félsz tőlem nem valószínű hogy belém kötsz" alapon keménykednek. Nekem is volt már olyan, hogy 2 faszi piszkálta a csajom, és megüzenték a csajommal nekem, hogy ha oda merek menni, ők, meg a 4 haverja megvernek. Odamentem mondom Nah mi van? Ki mondta hogy megver ? Odaléptem 1 nagyobb darabhoz, mondom te ? Erre "nem nem, nem én mondtam! (mutatott a másikra) Ő mondta!"
Azért mondjuk 6an lehet elpáholtak volna, pedig én sem vagyok egy vézna :)) De ha a csajom piszkálják, nagyon pipa leszek, és leszarom :D
#5, szerencsés barátnőd van :)
ezekkel a lányokkal nagy gondok vannak. persze vannak akiknek ez bejön, de mint már előttem is mondták, kevés. szerintem is ezzel akarnak feltűnést kelteni vagy a gyengeségüket takarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!