Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők miért szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szeretik az agresszív pasikat?

Figyelt kérdés

Itt van ez az olasz srác, aki üvöltözik, csapkod, mert nem sütötték meg eléggé a pizzáját. 100 ezresével mennek rá a lájkok, és ezresével a kommentek, hogy milyen szexi.

[link]

A csajok általában az agresszív pasikat szeretik, a csendeseket is csak akkor, ha ilyen csendes őrült az illető inkább(és persze helyes is), én azt vettem észre!

Mi a szexi a kiszámíthatatlan, veszélyes viselkedésben?

#pizza #agresszív #megsütése
2020. júl. 12. 19:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Leírtad, hogy figyelembe sem veszem az árnyalt válaszokat. Ilyet sosem állítottam. Tehát arra sem emlékszel, amit pár perce írtál. Itt komoly bajok vannak. Vagy szerinted csak akkor vesz valaki figyelembe egy hozzászólást, ha ír rá valami választ? Ne röhögtess :D
2020. júl. 12. 19:45
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

"Leírtad, hogy figyelembe sem veszem az árnyalt válaszokat. Ilyet sosem állítottam."

Én sem azt írtad, hogy te ezt ÁLLÍTOTTAD, hanem azt írtam, hogy ezt te CSELEKEDTED. Te tényleg full szefós vagy.

2020. júl. 12. 19:55
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek a második válaszolóval. Nem az agresszivitás, hanem inkább a határozottság a vonzó és az, hogy ki mer állni magáért, nem töketlenkedik amikor át akarják kúrni a fejét, vagy méltatlankodnak...
2020. júl. 12. 20:07
 14/26 A kérdező kommentje:

19:55

Én vagyok a szefós, de te állítasz olyat, amiről kb. akkor lenne tudomásod, ha belelátnál a gondolataimba

Honnan tudod te, hogy a monitor előtt én melyik választ veszem figyelembe? Juj...

Szerintem vedd be gyorsan az esti gyógyszered :DD

2020. júl. 12. 20:10
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nő létemre ennél sokkal vehemensebben szoktam csapkodni, meg üvöltözni, ha nem tetszik ahogyan valaki viselkedik velem :))... pl egy boltban
2020. júl. 12. 20:13
 16/26 anonim ***** válasza:
41%

20:13

remélem egyszer jól szájba ver valaki :D

2020. júl. 12. 20:16
 17/26 anonim ***** válasza:
23%
Én téged legszívesebben :D uh, de milyen szívesen
2020. júl. 12. 20:25
 18/26 anonim ***** válasza:
29%
úgy megtépnélek, anyád nem ismerne rád :D le lennél szégyenítve az egész bolt előtt
2020. júl. 12. 20:37
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

nyugi lelkem, romákkal nem állok le :)

annyi sem érsz hogy leköpjelek, nem hogy hozzád érjek, vagy szóba elegyedjek veled :) puszi.

2020. júl. 12. 20:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem a tévében a detektívek jönnek be, akik megverik a gyerekeket/nőket/időseket molesztáló embereket, de normális embereket nem bántanak.

A fenti az egy hisztipanka. Miért kell neked olyan ribi, akinek ez kell?

2020. júl. 12. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!