Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évig nem volt semmi, mostanában nagyon féltékeny és agresszív?
2 év szinte tökéletes időszak után, most ki van fordulva magából.
Bántó, sértő dolgokat mond. Folyamatosan féltékeny. Korábbna tetszett neki, hogy sokat foglalkozom a külsőmmel, most meg lebeszél a szép ruhákról. És nagyon féltékeny az egyik kollégámra. 2 hónpja majdnem behúzott neki egyet. Azóta is szégyellem magam előtte, persze titokban megbeszéltük vele és rám nem haragszik.
Nem tudom mi van vele. Sokkal több időt akar velem tölteni, a szexualitásra is nagyobb hangsúlyt fektet. Ha bármilyen okból nem akarom (pl. előtte jól összevitázott velem) akkor biztosan már nem érdekel engem meg hasonlók.
Ha nem lett volna az 2 év, biztosan elhagynám. De én azt a férfit akarom. Semmit nem mond miért van ez. Nem tudom hogy mire féltékeny mikor ő is ad a külsejére, jó pasi.
Hát beszélgess vele! Ezen mi olyan bonyolult, hány évesek vagytok?
Meg kell mondani, hogy szeretlek, de amit művelsz az kibírhatatlan. Valamiféle konszenzusra muszáj jutni, ha együtt akartok maradni, lehet te vagy akár a kollégáddal túl személyes viszonyban, mondjuk privát is sokszor beszélgettek, ezen nem ártana elgondolkodnod, de neki is azon, hogy verekedni akar.
Valszeg beprónálkozhatott másoknál és offolták. Romokban az önbizalma.
Vagy eleve ő jár félre és magabol indul ki. A megcsalók folyamatosan a párjukat kezdik hibáztatni mindenért is.
Szerintem is megcsalt és/vagy bepróbálkozott másnál, nem jól sült el és mindezt most kivetíti Rád.
Hidd el, hosszútávon 2 év nem nagy idő, most lépj, ameddig még vagy annyira erős mentálisan/lelkileg, hogy ott hagyd! Sokkal jobbat érdemelsz ennél a bánásmódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!