Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olyan agresszív mostanában?
A párommal egy ideje egyre többet veszekszunk.van hogy semmisegeken amit aztán tudunk kezelni
De máskor ha például nekem rossz napom van és ha úgy szólal meg egyből észre veszem és szoktam tőle kérdezni miért beszél már megint így velem.en sokszor flegmanak tartom ahogy beszél. Ilyenkor kiakad és el fajul egy akkora veszekedesig hogy ami a keze ügyébe kerül rombol. Ő azt mondja egyáltalán nem szólal meg úgy és nem érti miért mondom ezt. Aztán mennek a szó valtasok már ordibalunk egymással és olyanokat mondd amivel megbant
Hogy én nem veszem észre benne a jót,a rosszat Sokkal hamarabb kiemelem
Nem érzi azt hogy fontos lenne bárkinek is. Egy pár nappal ezelőtt is össze vesztünk annyira hogy elborult az agya és lehajitott mindent a földre erőből ami a kezébe volt a kabátját szét tépte. És azt mondta hogy néha úgy érzi semmi értelme az életének
Mindenki azt nézi mit csinál rosszul amit jól csinál nem veszem észre én se és a szülei se. Egyáltalán nem volt magánál és azt sem vette észre hogy megbant azzal amit mondd,csak a sérelmeit hajtogatta. Nem gondolom azt hogy a rosszat vesz észre benne hamarabb
De az utóbbi időben a sok veszekedés miatt jobban oda figyelek arra hogy mijen stílusban beszél velem és ezt mondom is neki.
Mit kezdjek ezekkel a rohamaival? Sokáig mrgmarad az ilyen viselkedése rosszul esik tole
Persze... A kérdező a hibás, nem az idegyenge párja... Aha. Biztos.
Egyszerű a válasz, mert idegileg kattos. Az én párom is az. Van, hogy azon képes felhúzni magát, hogy nem sikerül a kaja, nem talál valamit, stb.
Mit lehet vele kezdeni? Semmit. Vagyis neked semmit! Neki kellene, de ő meg nem fogm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!