Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hatalmas a szerelem de kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas a szerelem de kiderül hogy agresszív volt az exével. Vele maradtok?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok a baratomba, 1 honapja vagyunk együtt. A volt baratnője valahogy megtudta ezt, felkeresett engem facebookon es brutális képeket küldött magáról, teljesen össze verte őt a barátom. Azt irta szerinte enis meneküljek.

A barátom azt mondta hogy azért tette mert kiderűlt hogy a csaj hónapokig csalta őt és elveszítette a kontrollt. Azt mondta engem nem bántana és már tudja magát kontrollálni.

Valaki volt hasonló helyzetbe? Mit tett?

2022. okt. 24. 13:10
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kishazánk egyik nagy sportolójának a volt férjére gondolok (amerikai származású) aki többször is helyben hagyta a most már ex feleségét, hát.... azóta ő sem javult semmit miután eljegyezte kishazánk egyik híres celebjét és pár hónap után úgyszintén nem tudta kontrollálni az indulatait.

Kutyából nem lesz szalonna.

2022. okt. 24. 13:35
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

És mi van akkor ha megcsalta? Egyáltalán nem szép dolog de attól függetlenül semmi joga nincs ahhoz hogy kezet emeljen rá!

Mondjuk hogyha neked álmaid férfija egy erőszakos állat aki nőket ver hát akkor elég érdekes lehet az ízlésed.

2022. okt. 24. 13:37
 23/49 A kérdező kommentje:

#18 azt, hogy hasonló helyzetben volt olyan férfi aki tényleg megváltozott.

Még sose voltam szerelmes és nemtudtam hogy ez tényleg ilyen jó érzés.

2022. okt. 24. 13:38
 24/49 A kérdező kommentje:

De volt hol laknom, de ő egyedül élt és azt mondta hogy a munkaidején kívül nem akar nélkülem lenni egy percet sem, úgyhogy költözzek fel hozzá.

Es en örömmel felmentem.

2022. okt. 24. 13:42
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek nem lesz jó vége :D

Pszichopaták mondanak egyébként ilyeneket hogy munkaidőn kívül egy percet sem akarok nélküled lenni. Engem ez megriasztana, meg az is hogy valaki egy hónap után ilyenre kér

2022. okt. 24. 13:44
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ugyse fogsz szakitani vele hiaba irtuk 20-an,hogy kellene.
2022. okt. 24. 13:45
 27/49 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, neked első sorban egy pszichológusra lenne szükséged, ha egy ilyen agresszív vadállat olyan, mintha “álmaidból lépett volna ki”. Rémálmaidból esetleg.

“Kis biztatásra számítottam volna” - ezt te sem gondoltad komolyan. Mégis ki biztatna erre? Ha van egy kis eszed, azonnal otthagyod ezt a pasit, és komolyan elkezdesz dolgozni az önértékeléseden.

Az egyébként teljesen lényegtelen, hogy az exe megcsalta-e vagy sem, annyi a lényeg, hogy a pasinak nincs önkontrollja, és agresszív. Csak akkor maradj vele, ha szeretnéd kipróbálni, milyen, ha téged is összevernek.

Az már egy másik kérdés, hogy nekem már akkor se lenne gusztusom egy pasihoz, ha tudom, hogy másokat összevert, de hát ez is a te dolgod…

2022. okt. 24. 13:46
 28/49 anonim ***** válasza:
96%
MENEKULJ!
2022. okt. 24. 13:49
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

"munkaidején kívül nem akar nélkülem lenni egy percet sem"

Szóval kontrollmanias is.

A vesztedbe rohansz

2022. okt. 24. 13:51
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Aztán makd terhes leszel, és téged is meg a gyereket is verni fog. Szép jövő.
2022. okt. 24. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!