Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hatalmas a szerelem de kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas a szerelem de kiderül hogy agresszív volt az exével. Vele maradtok?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok a baratomba, 1 honapja vagyunk együtt. A volt baratnője valahogy megtudta ezt, felkeresett engem facebookon es brutális képeket küldött magáról, teljesen össze verte őt a barátom. Azt irta szerinte enis meneküljek.

A barátom azt mondta hogy azért tette mert kiderűlt hogy a csaj hónapokig csalta őt és elveszítette a kontrollt. Azt mondta engem nem bántana és már tudja magát kontrollálni.

Valaki volt hasonló helyzetbe? Mit tett?

2022. okt. 24. 13:10
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2022. okt. 24. 13:30
 12/49 A kérdező kommentje:

Nem gazdag és nem egy tipikus jópasi, sőt, ha jól tudom az a lány volt az egyetlen "normális" kapcsolata, de nekem pont az esetem. Mintha álmaimból jött volna ki.

2022. okt. 24. 13:30
 13/49 A kérdező kommentje:

Én 25 ő 24

(igen fiatalabb nálam)

2022. okt. 24. 13:31
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen idegbeteg és dühkezelési problémái vannak. Egyszer azért fog téged is pofán vágni, mert nem csigatésztát tettél a levesbe, hanem eperlevelet. Te meg el is fogod hinni, hogy tényleg hibás vagy. Kell ez neked?
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a gond, hogy 1 évvel fiatalabb nálad, nálam a férjem 3-mal fiatalabb.

A gond az, hogy te is úgy fogsz járni ahogy a többi ismerőse meg az exnője.

16/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj vele örökre. Ha álmaid férfija egy agresszív emberi hulladék, akkor jobb is, ha veled foglalkozik. Addig se mentek normális emberek közelébe. Sok boldogságot!
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

A férjem (akitől jelenleg válok) ugyanezt mondta, hogy nem tudna bántani úgy, mint ahogyan az exem tette annak idején. Szerinted mi történt pár évre rá?

Remélem jól döntesz majd.

2022. okt. 24. 13:32
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Milyen biztatást vársz?
2022. okt. 24. 13:32
 19/49 A kérdező kommentje:

A lány letiltott engem miután írt es képeket küldött. Úgyhogy nemtudom igaz e a megcsalás de gondolom igaz, miért talalta volna ki, egyszer úgyis kiderulne gondolom ha más lenne az ok

2022. okt. 24. 13:34
 20/49 anonim ***** válasza:
97%

Normális vagy ? Egy hónapja a barátod és már össze is költöztél vele?! Nagyon durván pofára fogsz esni nem véletlenül keresett meg az exe. Nem gondolom hogy valaki ilyet kitalálna.

Azt sem értem hogy miért kell fejvesztve belerohanni egy kapcsolatban. neked nincs saját lakásod vagy miért nem jó ott ahol most élsz? miért kell egyből összeköltözni és kiszolgaltatni magad? Ez még nem is igaz szerelem egyébként. Igaza van az előttem szólónak ez beteg tempo ez nem normális.

És akármit is csinált a másik ember az erőszakos megoldás nem megoldás, hanem büntetni való.

Szerintem hülye lennél ha vele maradnal.

2022. okt. 24. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!