Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire van szüksége egy nőnek egy férfitól?
20 centire...
Na jó, csak trollkodom. Az enyém is messze van tőle :D
Bár ismerek ilyen nőt, akinek tényleg csak ez kell.
11#
Az én páromnak még egy centivel nagyobb is. Hidd el, néha örülnék ha kisebb lenne. Nem lehet olyan önfeledten szexelni. A nők szerintem csak addig vágynak a 20 cm re amíg egyszer nem találkoznak vele. Nekünk 3 hónap volt mire kitapasztaltuk, hogy nem fáj nekem.
Ez egy születési adottság, senki sem tehet róla, hogy mekkora. Nyilván nem ez számít. Hiába gondolják egyesek, hogy ettől többet érnek, vagy hogy ez személyesen az ő érdemük. Ettől függetlenül természetesen az extrém méret (mindkét irányba) befolyásolja a szexuális eletet,de ahol ettől függ egy párkapcsolat, az már eleve halva született.
#11 voltam
Hogy nő lehessek mellette, annak minden szépségével és hátrányával együtt. Ne én legyek a napsugár, ami majd beragyogja az életünket, ő is adjon bele annyi lelkesedést, mint én, és ha rossz a kedvem, ne legyek b.szogatva ezért, hanem fogadja el, hogy néha nem repkedek, mint egy tündér. Ne az anyját pótolja velem, vezesse az életét, ne nekem kelljen az adminisztratív dolgait vinni. Ha nem ért velem egyet, legyen képes kimondani, ne söpörje a szőnyeg alá, hogy később a fejemhez vágja. Legyen annyi önbizalma, hogy felpakoljon az asztalra, ha kedve tartja. Hagyja, hogy rendezgessem az otthonunkat, értékelje a főztömet. Fogadjon el magamnak és képes legyen elviselni a szeretetemet, ne értékeljen le miatta. Legyen őszinte és hűséges.
Még nem találtam meg azt a férfit, aki ezt teljesíteni tudná.
12esnek nagyon igaza van. Találkoztam már 20+ centivel és nem olyan élvezetes,legalábbis nekem nem.
Szerelemre van szükség és mindarra amit ez magába foglal. Boldogság,bizalom,szenvedély,biztonság(nem anyagi biztonságra gondolok) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!