Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi külön térre van szükséged egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 18:05
1/8 anonim válasza:
Az idő kb. 90%-a volna az ideális, de nincs a világon más, aki így gondolná :D
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon sokra, de szerencsére találtam olyan pasit, aki hasonló lelki világ, mint én és teljesen elfogadja :) Amikor együtt vagyunk, akkor mindig körülöttem forog, bújik és csókol és ez nagyon jól esik, de nem hisztizik, ha épp nem szeretnék vele lenni, találkozni, mert a magam dolgával törődnék. Én azt tapasztaltam, hogy nagyon ritka az ilyen, megértő, számomra egy kincs!
4/8 anonim válasza:
Nagyon introvertált vagyok így nekem is sokra. Sajnos eddig senki nem volt aki ezt igazán megértette volna... Irigylem a 2est, ne engedd el. 20l
5/8 anonim válasza:
Ahogy öregszem egyre többre lenne, de sajnos nem megoldható.. :(
6/8 anonim válasza:
Erősen introvertált vagyok, így sokra. Szerencsére a férjem olyannyira megértő, hogy mi pl külön lakunk. Hétköznap 1-1 napot alszunk együtt, de pl a hétvégéket teljesen együtt töltjük. Éltünk együtt is, de mindkettőnk a külön lakás mellett döntött.
8/8 anonim válasza:
Nekem is mindig sokra volt. Aztán találtam valakit, aki szintén így volt, eddig. Az lett, hogy jóval kevesebbet egyedüllétet igénylünk, inkább legyen ott a másik is a közelben. Ettől függetlenül mindenki csinálja a saját kis dolgait, sose korlátozzuk egymást, van tér. De ez nem kapcsolat eleji rózsaszín köd, ezer éve ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!