Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt lévai (Felvidék) emberek? Szeretnék valakit megtalálni és szükségem lenne segítségre. Odautazás, ottani helyek és egyebekkel kapcsolatosan
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan kezdjek hozzá, de a szerelmemhez akarok elmenni. Persze úgy hogy ne tudjon róla, soha nem jártam még ott, azt tudom hogy vonattal lehet menni de nagyon hosszú az út, nem tudom mikor lenne érdemes indulni ha még aznap hazajönnék, ha megérkeztem, hova lehet menni? Milyen az állomás és milyen a város maga? Nagyon hálás lennék segítségért, pár tanácsért.2018. ápr. 21. 13:41
1/2 anonim válasza:
Bár én nem vagyok lévai, de felvidéki és nagyjából ismerem a környéket.
2/2 A kérdező kommentje:
És tudnál mesélni/a kérdéseimre válaszolni? Akár privatban is :)
2018. ápr. 21. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!