Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk hozzátok lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hozzátok lenne egy kérdésem. Nektek milyen egy idális kapcsolat? Mennyi szabadtérre van szükségetek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

hát van amikor a saját dolgaimmal akarok foglalkozni, akkor hagyjon én is hagyom olyankor :) de úgy értem, hogy pl programozok, ő olvas, tanul...de jó ha ott van mellettem :)

meg kell értenünk ha a másik a haverokkal akar lenni, vagy más elfoglaltságot akar, DE nem szabad elhanyagolni a másikat...

24F

2017. ápr. 6. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
ha jó a kapcsolat, akkor kb semennyire. Ha nem tud a csaj ellenni mellettem csöndben, akkor viszont kell pár óra hetente.
2017. ápr. 6. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem elég sokra.

De ezt nem úgy értem, hogy csajozás terén, mert félre akarok kavarni, nem, abszolút hűséges típus vagyok.

De van egy olyanom, hogy viszonylag sok egyedül töltött időre van szükségem, és nem vagyok boldog olyan lányok mellett, akik annyira rám csimpaszkodnak, hogy a nap 24 órájából 16öt együtt akarnak tölteni, a maradék meg az alvás.

A másik dolog, amit nem bírok, amikor állandóan ellenőrizgetnek meg számon kéregetnek, hol voltam, miért voltam ilyen sokáig, hova megyek, mikor jövök. Épp elég, ha a melóban állandó a számonkérés és b***sztatás, nem hiányzik ez még otthon is.

A harmadik, amit nem bírok, ha állandóan programokat akar nekem szervezni, és nem érdekli, hogy az adott program engem rohadtul nem érdekel, sőt, utálom, és nem képes elmenni inkább egy barátnőjével vásárolni mondjuk, hanem nekem hisztizik, hogy vigyem el.

Vagy wellnessezni, vagy akármi ilyen b***ziság, amit én utálok.

Nekem ez túl sok, frusztrált leszek tőle, mogorva, kedvetlen, ami végül a kettőnk kapcsolatára is rossz hatással lesz, és előbb-utóbb vége lesz a dolognak.

2017. ápr. 6. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:
egyetlen egy hosszú kapcsolatom volt....megtudtam hogy szinte úgy érezte magát mellettem mint akit megfolytanak...alig volt szabadtere...el is mondanám hogy ez mi volt. Hétköznap szinte csak munka csak este találkoztunk, hétévégén horgászat vagy foci és ha olyan közös barátok látogatása. Na én csak akkor voltam vele ha közös barátokhoz mentünk a többit haverokkal töltötte. Ez miatt is szakítottunk mert neki hiányzott hogy menjen ide-ode kötöttségek nélkül. De tudom azt hogy szeretett és csajozni nem akar...akkor most hogy van ez??? én úgy érzem hatalmas teret adtam neki, ő szerinte meg én nőből vagyok és ezért tartom természetesnek hogy szeretnék minnél több időt vele tölteni...annyira nem értem ezt az egészet
2017. ápr. 6. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden ember más. Első 8-10 évben, 24 órából, 48-at legyen velem a nő. Utána már elég 24-ből, 24 is.
2017. ápr. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!