Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányos lány "megmentése"?
Adott egy lány akivel kicsit egymásba habarodtunk,mikor kezdett komolyabbra fordulni a kapcsolatunk,ő megszakította,de semmi konkrét.
Viselkedését kiismerve szeretethiányos.
Én nagyon szeretem őt..
Hogy próbáljak meg hatni rá?
Nem biztos, hogy önbizalomhiány van a dologban, sőt erősen kétlem.
Ha egy nő akar valamit egy pasastól, akkor nem fogja vele megszakítani a kapcsolatot. Benne van a pakliban, hogy arról van szó, hogy nem tervez veled semmi komolyat, és nem akar hitegetni.
De beszélj vele, ha gondolod.
Sőt, jobban átgondolva: szerintem egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit.
(előző voltam)
Én voltam hasonló helyzetben.
Megcsalt az első szerelmem, haldoklott a kapcsolatunk, de nem engedett el ő sem.
Ebbe a hülye szituban kezdtem mást keresni, hogy ne a magány húzzon vissza egy szr kapcsolatba.
Randiztam több fiúval, egyik sem volt hozzám illő. Persze mikor ezt nekik jeleztem, mindnek én voltam a szemét aki hitegette őket, pedig nyílt lapokkal játszottam az első perctől.
Aztán jött a jelenlegi párom, aki mintha egy meséből lépett volna elő, annyira álomszerűen tökéletes volt. Tudtam hogy kell, de féltem hogy megutál ő is, vagy hogy megbántom ha mégsem sikerül kikeverednem az exem hatása alól. Ezért elküldtem, mondtam hogy nem tudok igérni semmit, inkább ne találkozzunk.
Rá 4 napra én kerestem fel, mert rájöttem hogy hiányzik és nem akarok nélküle lenni.
Azóta is együtt vagyunk, ennek már 4 éve.
Minden nap adni neki 15-20 centi szeretetet de úgy, hogy még a nevét is elfelejtse, de minimum úgy remegjen mint kezdő alkesz az elvonón.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!