Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretethiányos lány "megmenté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiányos lány "megmentése"?

Figyelt kérdés

Adott egy lány akivel kicsit egymásba habarodtunk,mikor kezdett komolyabbra fordulni a kapcsolatunk,ő megszakította,de semmi konkrét.

Viselkedését kiismerve szeretethiányos.

Én nagyon szeretem őt..

Hogy próbáljak meg hatni rá?

2017. ápr. 5. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
az önbizalmát turbózd, ilyenekkel, hogy szép a szemed, tetszik a hajad, tök okosan oldottad meg ezt a feladatot, büszkék lehetnek rád a szüleid. stb.
2017. ápr. 5. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Hát, nekem azért gyanús lenne, hogy ha tényleg szeretethiányos, akkor örülne annak hogy te szereted. Én inkább arra gyanakszom, hogy valaki másnak a szeretetét hiányolja nagyon, nem a tiédet, és így neked nincs mit "megmentened" rajta. Én egyelőre hagynám békében, amíg el nem dönti, mit akar és mit nem...
2017. ápr. 5. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem biztos, hogy önbizalomhiány van a dologban, sőt erősen kétlem.

Ha egy nő akar valamit egy pasastól, akkor nem fogja vele megszakítani a kapcsolatot. Benne van a pakliban, hogy arról van szó, hogy nem tervez veled semmi komolyat, és nem akar hitegetni.

De beszélj vele, ha gondolod.

2017. ápr. 5. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Sőt, jobban átgondolva: szerintem egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit.

(előző voltam)

2017. ápr. 5. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Én voltam hasonló helyzetben.

Megcsalt az első szerelmem, haldoklott a kapcsolatunk, de nem engedett el ő sem.

Ebbe a hülye szituban kezdtem mást keresni, hogy ne a magány húzzon vissza egy szr kapcsolatba.

Randiztam több fiúval, egyik sem volt hozzám illő. Persze mikor ezt nekik jeleztem, mindnek én voltam a szemét aki hitegette őket, pedig nyílt lapokkal játszottam az első perctől.

Aztán jött a jelenlegi párom, aki mintha egy meséből lépett volna elő, annyira álomszerűen tökéletes volt. Tudtam hogy kell, de féltem hogy megutál ő is, vagy hogy megbántom ha mégsem sikerül kikeverednem az exem hatása alól. Ezért elküldtem, mondtam hogy nem tudok igérni semmit, inkább ne találkozzunk.

Rá 4 napra én kerestem fel, mert rájöttem hogy hiányzik és nem akarok nélküle lenni.

Azóta is együtt vagyunk, ennek már 4 éve.

2017. ápr. 5. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden nap adni neki 15-20 centi szeretetet de úgy, hogy még a nevét is elfelejtse, de minimum úgy remegjen mint kezdő alkesz az elvonón.

30/f

2017. ápr. 5. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
miért szakította meg a kapcsolatot, és ha szereted, miért engedted el?
2017. ápr. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!