Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerhető fel a szereteth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerhető fel a szeretethiányos lány?

Figyelt kérdés

Hogy ismerhető fel a szeretethiányos lány?

Fut a pasik után? Túl érzékeny?

2014. ápr. 7. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
az általa kiválasztott fiúhoz ragaszkodik, már-már levakarhatatlanul
2014. ápr. 7. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
mindig ölelkezni akar
2014. ápr. 7. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
telebombázza nyálas idézetekkel a facebokot és a cirmos a mindene
2014. ápr. 7. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Duma, általában b...atlanok. Rárepülnek a pasikra szó szerint. Na persze nem a bomba csajokkal szokott ez lenni, hanem inkább az alsó-középkategóriával.
2014. ápr. 7. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon nehéz.

Van amelyik magába fordul, ellenséges. Némelyik barátkozik, bújik, megérint minden mondatánál, keresi az alkalmat a találkozásra, érintésre. Sok pasija van/volt. Ha már több lányt ismersz, akkor meg fogod érezni. De ha, viszont szereted, akkor örökre veled marad, és hűséges lesz. Szóval nehéz felismerni, és fennáll a tévedés lehetősége is.

36Ff

2014. ápr. 7. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:

"Van amelyik magába fordul, ellenséges."

Ez vagyok én, csak arra várok, hogy valaki, akivel szeretjük egymást, meghallgasson türelemmel miért lettem ilyen, és segítsen változni.

És kívülről egyáltalán nem látszik rajtam, max. a gyakori hangulatváltozásaimból sejthetik.

De az egyik barátnőm a pasiüldözős fajta, ő csendes, magábaforduló, nem megy oda senkihez, de ha hozzá mennek, akkor többnyire elbeszélget vele.

2014. ápr. 7. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Szeretethiányos lány nincs.
2014. ápr. 7. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Valóban több fiú van így, de nagyon sok a lány is.
2014. ápr. 7. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én keresem a fizikai kontaktust, a "véletlen" érintéseket, sokat mosolygok, sokszor elmélázok.
2014. ápr. 8. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!