Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerhető fel a szeretethiányos lány?
Hogy ismerhető fel a szeretethiányos lány?
Fut a pasik után? Túl érzékeny?
Nagyon nehéz.
Van amelyik magába fordul, ellenséges. Némelyik barátkozik, bújik, megérint minden mondatánál, keresi az alkalmat a találkozásra, érintésre. Sok pasija van/volt. Ha már több lányt ismersz, akkor meg fogod érezni. De ha, viszont szereted, akkor örökre veled marad, és hűséges lesz. Szóval nehéz felismerni, és fennáll a tévedés lehetősége is.
36Ff
"Van amelyik magába fordul, ellenséges."
Ez vagyok én, csak arra várok, hogy valaki, akivel szeretjük egymást, meghallgasson türelemmel miért lettem ilyen, és segítsen változni.
És kívülről egyáltalán nem látszik rajtam, max. a gyakori hangulatváltozásaimból sejthetik.
De az egyik barátnőm a pasiüldözős fajta, ő csendes, magábaforduló, nem megy oda senkihez, de ha hozzá mennek, akkor többnyire elbeszélget vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!