Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod akkor jött az életedbe amikor a legnagyobb szükséged volt rá vagy amikor nem is számítottál rá?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Épp nem akartam kapcsolatot, mégis jött
Akartam kapcsolatot és jött is
Nagyon szükségem volt rá, és jött is
36 szavazat
2/13 anonim válasza:
Nekem a 3 utóbbival ugy erzem egymas tamaszai voltunk es mindketten szuksegszeruen jottunk egymas életébe. A kaocsolataimat egyfajta épulés fejlodes jellemzi egyénileg is.
Amikor ugy kivirul valaki amikkr társa lesz.
3/13 anonim válasza:
Azt hittem nincs szükségem kapcsolatra, de amint belépett az életembe rájöttem, hogy nagyon nagyon hiányzott az életemből. Szóval az összes válasz egybegyúrva 😅
4/13 anonim válasza:
Nálam sohasem jött senki sem eddig. (F)
5/13 anonim válasza:
Nem számítottam rá, de nagyon szükségem volt egy olyan emberre, aki mellettem van. Édesapám halála után anyummal nagyon megromlott a kapcsolatom, el is költöztem otthonról 21 évesen, egyetem és munka mellett, ha nincs a párom, nem bírtam volna ki.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom, nekem 8 éve véget ért a kapcsolatom, azóta vártam is kerestem is akartam is, de már pár éve feladtam.
Szerintem nincs rá esélyem.
7/13 anonim válasza:
Eddig aki párom volt,mint hatalmas csalódást okozott.Öt éve nincs párom,hiába próbálkoztam ismerkedni, magamon változtatni, nem jön össze. Feladtam,nem érdekel egyáltalán.
F
8/13 anonim válasza:
Nem számítottam rá és nem is akartam kapcsolatot,de minden falat ledöntött körülöttem a szelídségével és a figyelmességével.Fantasztikus férfi,el se tudnám képzelni az életem nelküle.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni melyikre kéne szavaznom.
16 éves voltam. Magányos, de miután korábban még nem volt senkim.. nem tudtam hogy kapcsolatra vágyom vagy csak egy barátra. Mindenesetre váratlanul toppant az életembe. 🥰
10/13 anonim válasza:
Nem számitottam rá csak bulizni élni akartam.De amikor negláttam azt mondtam hogy huu kell nekem ez a férfi😊14 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!