Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rossz neki hogy lehet hogy többet nem lát, akkor számítottam neki?
Figyelt kérdés
Mindegy mi volt.
Ha egy ferfi ugy van vele hogy lehet hogy tobbet nem lat, es rossz neki emiatt akkor szamitottam neki?
2021. júl. 6. 00:48
1/7 anonim válasza:
Te ennyire hülye vagy, hogy erre nem tudsz magadtól válaszolni?
2/7 anonim válasza:
Hát ha csak annyira hogy nem kapott a boltban a zero colat akkor ugy nemigen.
3/7 anonim válasza:
Szeretem a gumicukrot, évek óta nem ettem, nem hiányzik, nagyon jól elvagyok nélküle.
4/7 FoxtrotLidérc válasza:
NAGYON nem mindegy hogy mik voltak a körülmények. Erre a kérdésre nagyon nehéz objektív választ adni. Ha csupán a kérdésedre akarok válaszolni felületesen, a válasz IGEN bakker, számítottál neki. (Ha vagytok még olyan viszonyban, beszéljetek erről! Ha ettől elzárkózik, ennyi volt.)
Hogy jelen pillanatban hányadán is álltok, annak max ti lehettek a megmondhatói.
5/7 anonim válasza:
Sajnálat, megszokás, emberi szeretet. Ezt érzem most az exem iránt. Nemrég szakítottunk.
Fáj, de mondjuk én már teljes szívemből mást szeretek.
6/7 anonim válasza:
Bocsi hogy így írtam az előzőt! De talán a párod is ilyesmit érez.
7/7 anonim válasza:
Nem volt mindegy. Ha normális kapcsolat volt, akkor lehet igaz. Ha csak megdugott néha, akkor félig sem az. Aki annyira akar, az meg nem enged el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!