Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor talált rád a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor talált rád a szerelem? Számítottál rá?

Figyelt kérdés

Ebben az is érdekelne,hogy előtte mennyi ideig nem volt kapcsolatod ?:)

Illetve az,hogy tényleg igaz az,hogy amikor nem számítunk rá akkor talál meg minket?

Türelmetlen vagyok és tini aki nem adja könnyen magát.Csak néha tényleg összeszorul a szívem amikor baráti társaságomban mindenki kapvsolatban.Soha nem volt még komoly kapcsolatom eddig 3 barátom volt és a leghosszabb 1 hónapig tartott.Nekem nincs szükségem egy éjszakás kalandokra még egy smárolás erejéig sem.Lehet,hogy ezzel taszítom el a srácokat magamtól?Hogy nem vagyok könnyű eset? Aláhúzom,hogy a mai világban a r*bancok és tőlem fiatalabbak vannak előnyben de srácok..nem hiszem el,hogy mindegyikőtök ezt akarja..főleg ahogy olvasgatok és keresgélek ezen az oldalon...nekem nem fiúra hamem férfira van szükségem...nem vagyok visszahúzódó és volt már,hogy én kezdeményeztem mert sehol nincs megírva,hogy mindig a férfinak kell..de amint megtudta,hogy azon az estén nem fog járni a bugyimban inkább félre állt..miért..?

Nem akarom sajnáltatni magam,csak jólesik kiírni magamból:) és mostanában szerelmi történetekkel és romantikus filmekkel "vigasztalom magam" és probálom elképzelno,hogy nekem milyen lesz...:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Petra 17/L

2014. jan. 3. 01:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

22. szülinapom előtt

nem számítottam rá, sőt, épp elfogadtam (teljesen kibékültem a gondolattal), hogy még sokáig egyedül leszek

előtte semmilyen kapcsolatom sem volt

25/N

2014. jan. 3. 01:59
 2/11 anonim ***** válasza:

En 13evesen ismerkedtem meg egy lannyal,akivel eloszor csak baratok voltunk,majd egy evre ra bevallottuk egymasnak h szeretjuk egymast :D o volt az elso baratnom,es a mai napig o is az,ami ilyen fiatalon eleg ritka :D most lettunk 2ev 8honapja egyutt :) megeri varni az igazira Petra :)

17/f

2014. jan. 3. 02:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Tavaly,18 voltam. Egyáltalán nem,sőt,akkor úgy voltam vele,hovy esélytelen,hogy valaha is lesz még valakim. Tényleg nem számítottam rá. Szerintem az élet itt is meg akart cáfolni,hogy "Megint tévedni fogsz majom",de kivételesen nem bántam :)

Előtte pár hónappa lett vége valaminek,amit nem igazán nevezetnék kapcsolatnak és úgy voltam vele,hogy nem lesz másik olyan lány,akivel ennyi minden klappolna.

Most visszanézve rá,csak röhögök,mert a barátnőmmel sokkal jobban passzolunk egymáshoz,teljesen egyformák vagyunk,ráadásul gyönyörű is :)

Ne görcsölj rá,egyszerűen csak "ússz az árral" :)

2014. jan. 3. 02:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Volt egy felületes kapcsolatom, ami 4 évig tartott, de hónapok teltek el utána (talán egy év is lehetett), mire megismertem az igazit. Én 24 voltam, a leányzó éppen a 20-at töltötte be. Nem számítottam rá, váratlanul ért. Én kezdeményeztem, de lepantintott először. Nagyon szép volt, álmaim nőjét testesítette meg, ezért nem hagytam annyiban. Végül összejött, gyorsabban, mint gondoltam. Nagycsaládosok lettünk azóta.

Az én véleményem az, hogy nézz tükörbe, találd meg magadban a szépet és mosolyogj sokat. Legyél magabiztos, fegyelmezett, józan és legyél megelégedve önmagaddal. Ezek számítanak a legtöbbet. A többi magától fog jönni, neked nem kell odamenni és ismerkedni, mert a fiúk keresnek meg téged. Ha ugyanis te mész oda, akkor a srác egyértelműnek fogja venni azt, hogy le lehet veled feküdni!

Ne siettesd és ne türelmetlenkedj. El fog jönni, hidd el. Nagyon jó, ha elképzeled magadnak azt a férfitípust, akihez igazán kedved lenne. Ez segít majd a döntésben, hogy kinek mondj igent és kinek nemet.

44/F

2014. jan. 3. 02:21
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a valaszokat annyira edesek vagytok!:))
2014. jan. 3. 02:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Átlagosan 2 évente, de gyorsan múlik is.
2014. jan. 3. 02:51
 7/11 anonim ***** válasza:
17éves koromba volt elsőnek barátom ami kb 4hónapig tartott..aztán 18éves koromba megismerkedtem a következő barátommal ami márbaz elején halott ügy vokt..nem is tartott tovább 2 hónapnál..mondtam is,hogy nekem biztos sose lesz normális kapcsolatom.. (Persze a bnőim csak úgy váltogatták a pasikat) aztán eltelt fél év..és hülye duma de tényleg nem számítottam rá,mert akkor már lemondtam a dologról..és megismertem a mostani párom,akit imádok..én pár hónap híjján 19 voktam ő 27...és már több mint 7éve együtt vagyunk :) együtt is élünk...:)
2014. jan. 3. 11:41
 8/11 ManderleyRe ***** válasza:

13 évesen jöttem össze a barátommal, épp csak bekerültem a hatosztályosba, mindenkit lekötött, hogy "jajj de cuki pasi ez meg az" én meg leginkább az ablakpárkányon ültem és olvastam. Egyszer írt egy barátnőm, hogy van egy srác ismerőse, aki idejár a mi sulinkba. Ez a fiú megkeresett és elég sokszor pont az én ablakom felé sétált, kikosaraztam egyszer és pár hónap múlva szerelmet vallottam neki, de meglepett, hogy pont ő és pont akkor.

2 éve vagyunk együtt.

Nekem amúgy az a tapasztalatom, hogyha egy fiúhoz odamész, akkor rögtön azt gondolja, hogy szabad a pálya, szóval hagyd őket kezdeményezni.

2014. jan. 3. 13:39
 9/11 ManderleyRe ***** válasza:
Mármint szabad a pálya a bugyid felé. :)
2014. jan. 3. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Kb. fél éve talált rám.

Előtte még soha nem volt senkim, 20 éves vagyok. Interneten próbáltam párt keresni, de sikertelen volt.

Jöttek a suliban a vizsgáim, fontos volt, ezen múlt az, hogy lesz-e szakmám, vagy sem, és nem tudatosan, de inkább arra koncentráltam, kevésbé görcsöltem rá a szerelem témakörre.

És egy szép májusi napon jött egy e-mail, egy okos, kedves és édes sráctól. :)

Ismerkedtünk 1-2 hónapig, aztán egymásba szerettünk, nemsokára fél éve, hogy együtt vagyunk :)

Váratlanul ért, és pont akkor amikor nem érdekelt annyira, ettől volt olyan pozitív az érzés, mikor rám talált :)

2014. jan. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!