Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor talált rád a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor talált rád a szerelem? Számítottál rá?

Figyelt kérdés

Ebben az is érdekelne,hogy előtte mennyi ideig nem volt kapcsolatod ?:)

Illetve az,hogy tényleg igaz az,hogy amikor nem számítunk rá akkor talál meg minket?

Türelmetlen vagyok és tini aki nem adja könnyen magát.Csak néha tényleg összeszorul a szívem amikor baráti társaságomban mindenki kapvsolatban.Soha nem volt még komoly kapcsolatom eddig 3 barátom volt és a leghosszabb 1 hónapig tartott.Nekem nincs szükségem egy éjszakás kalandokra még egy smárolás erejéig sem.Lehet,hogy ezzel taszítom el a srácokat magamtól?Hogy nem vagyok könnyű eset? Aláhúzom,hogy a mai világban a r*bancok és tőlem fiatalabbak vannak előnyben de srácok..nem hiszem el,hogy mindegyikőtök ezt akarja..főleg ahogy olvasgatok és keresgélek ezen az oldalon...nekem nem fiúra hamem férfira van szükségem...nem vagyok visszahúzódó és volt már,hogy én kezdeményeztem mert sehol nincs megírva,hogy mindig a férfinak kell..de amint megtudta,hogy azon az estén nem fog járni a bugyimban inkább félre állt..miért..?

Nem akarom sajnáltatni magam,csak jólesik kiírni magamból:) és mostanában szerelmi történetekkel és romantikus filmekkel "vigasztalom magam" és probálom elképzelno,hogy nekem milyen lesz...:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Petra 17/L

2014. jan. 3. 01:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én éppen egy suli-buliban voltam. Hát már egy éve nem volt párom. Aztán így nagyba járkálok, és egy zsepit kértem valakitől, erre Ő már rohant is hogy adjon! Aztán beszélgettünk, egyikünk se bulizott, csak én épp akkor jól éreztem magam. És beszélgettünk, aztán a buli végén táncoltunk egy kicsit. Aztán fb, suliban egy apró mosoly.. És aztán szépen egymásba szerettünk. Azóta is (1 hónapja) együtt vagyunk. És nagyon nagyon hirtelen jött. 'Én hiszek a sorsban. Nem lehet véletlen hogy találkoztam Vele,és Ő lett a mindenem." 13/L Tudom hogy egy kicsit fiatal vagyok, de nem írtál kort. Sok sikert Petra! :)
2014. jan. 3. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!