Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély a békülésre?
Köszi. am 24/L vagyok. nem írtam be a szövegbe.
én nem értem már ezt az egészet. ő pasinak elég érzelmes és romantikus alkat volt. szóval kimutatta verbálisan és tettekben is. még a szakításkor is. minden úgy volt mint addig. csókkal köszönt, ölelgetett, csak épp nyugtalan volt. faggattam is, h nem másik lány van e a képben, de azt mondta h nem, ez meg se fordult a fejében sose mellettem és most se akar senkit utánam. én arra gondolok amit te írtál, lehet nem voltam elég szenvedélyes és elmerültünk a hétköznapok munkáiban és nem figyeltünk eléggé egymásra. vagy megfáradt és kiégett és csak egy fellángolás voltam neki. már nem tudom
Sajnos szerintem is már nem akart veled lenni és kapóra jött neki, hogy szóba hoztad. Lépj tovább, engedd el, mindkettőtöknek jobb lesz.
De később még szexet akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!