Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor toppant be a szerelem az életetekbe? Mikor tényleg abszolut nem számítottál rá és nem akartad görcsösen?
Kort és nemet is kérek!
Köszi!
16 évesen, vagyis jelenleg is az vagyok...
És hát elég rosszul élem meg, nem nagyon "tetszik" az érzés. :S :(
16/L
óó értem. Tudod én 25 éves lány vagyok, és nem értem, hogy miért-miért nem voltam még szerelmes. Voltak kapcsolataim, pontosabban két barátom, de nem voltam egyikűjükbe se szerelmes, és úgy érzem engem nem fog megtatálni a szerelem :(
Pedig annyira szeretném tudni, milyen érzés :)
Hát..kedves kérdező az első válaszoló vagyok, ismét... :)
Biztos lesz majd egy olyan srác, akibe bele zúgsz, csak nyugi!:)
Szerintem erről nem lehet "lekésni".
Mondom, én személy szerint semmi extrát nem találok benne, mert nekem eszméletlenül fáj, és szenvedek miatta, plusz a féltékenység, a kételkedés stb.:(
De persze egyénfüggő...
Szia,
ne aggódj meg fogod találni. Sajnos 2 rövidebb "kapcsolat" után, megismertem vkit és róla is azt gondoltam csak sexet szeretne. Ahogy egyre jobban megismertem és kiderült róla, hogy komolyat szeretne. Nagyon örültem neki, mert már a 2. randi után kész voltam tőle:) Én sem számítottam rá, mégis megtalált. Azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást:) Kitartás, jönni fog!
Kedves első válaszoló.
Gondolom azért , mert nem kölcsönös a szerelem? mert aviszonzott egész más mint az egyoldalú, de ez nyílvánvaló.
Első válaszoló vagyok.
Kölcsönös a dolog, mert 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal és mondta, hogy szeret, meg feltételezem, hogy ha nem szeretne, akkor nem lenne velem...
DE néha félre értem őt, és elsiklunk 1-2 dolog felett, vagy nem mindig mutatja ki az érzéseit, vagy nem mindig "lóg rajtam" és ezért néha rossz...
15 évesen, most 23 vagyok:) Ez a szerelem még tart azóta is töretlen ;)
Üdv, 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!