Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire van szüksége egy nőnek egy férfitól?
3-as
Picit kifejtenéd amennyire tudod?
Kedvességre, szeretetre, hűségre, odaadásra, szerelemre, akár egy kisebb erdei házba ahol boldogan élhetnek, nem számít, hogy gazdagok legyenek csak boldogok, elég ha egy szörnyeteg mint a szépség és szörnyetegből csak szeressék egymást, elég egy kisebb autó is csakhogy eljuthassanak oda ahová szeretnének....
Ja!
Bocs nem! Ez csak egy vicc :D
5#
Huha.
Már a kezdetektől érzek rajta egy pluszt. Ahogyan rám néz, ahogyan odafigyel rám. Ha rossz passzban vagyok akkor megérti, és átsegít.
Meg tudunk mindent beszélni, sose vitatkozunk.
Udvarias. Lesegíti a kabátot, kinyitja az ajtót, és hiába szólják meg egy társaságban ezért, Őt nem zavarja.
Nálunk nincs az, hogy a házimunka csak a nő dolga, és meleg étel legyen mindig az asztalon. Besegít tényleg mindenben. Megköszöni azt amit megcsinálok otthon. Van mindig mi időnk, elmegyünk sétálni kirándulni, nem hagyja hogy átmenjünk a szürke hétköznapokba. Támogat a döntéseimben.
A szex is nagyon jó, odafigyel rám is.
Nekem az is jól esik, ha kocosan pizsomában is dicsér hogy csodás vagyok, és hogy nagyon szeret. Az életét úgy alakitja, hogy mindkettőnknek jó legyen. Amikor nagyon beteg voltam ott volt, segített, nem finnyáskodott. Éreztem azt hogy 100 % ban támaszkodhatok Rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!