Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szükséges a szóbeli megerôsítés?
Szerelmes lettem egy lányba. Sosem mondtam neki, hogy szeretem de ô mindig zavarbaejtôen dícsért. Aztán azt mondta, hogy látja, hogy màsba vagyok szerelmes. Nem reagáltam, de a tetteimben minden ott volt.
Majd elköltözött és azóta nem is ír és nem is barátságos velem. Én pedig csak rà gondolok.
Ez így rosszul mehet át, de azt is hozzáteszem, hogy a tetteimben minden ott volt. Kitûntetett figyelemben részesítettem. Ez tényleg nem elég 27 évesen?
Mibe telik kimondani? Miért fukarkodsz a szerelmeddel? Ki tudja, neked mit jelent, ha "minden ott van a tetteidben".
Nekem kellene a szóbeli visszajelzés. De amúgy neked arra kellene figyelned, hogy a szerelmednek mire van szüksége, nem tárogatni a karjaid.
" látja, hogy màsba vagyok szerelmes. Nem reagáltam, " - mi a fa--ért nem reagáltál? Nevetséges, minek szivatják egymást az emberek.
Az számít, hogy ki mondja.
Egy random senki alaptalan farokcsóválásától nyilván nem lesz több önbizalmam, csak szánalmat érzek.
Én szavak nélkül is tudom, mint ahogy azt is ha hamisan mondják. De nem vagyunk egyformák, sokaknak kell a szó is.
Azt viszont én sem értem miért nem tagadtad amikor azt mondta látja másba vagy szerelmes. Szerintem ezzel kicsavarva kérdezte hogy belé vagy e az. Te meg hallgattál, ami azt jelentette, hogy "igen, másba vagy." Ezek után én is leléptem volna.
Írj rá, de ne szerelmi vallomással indíts
Nem számít, hogy sok figyelmet kapott tőled, mert lehet szerinted ez egyértelműen kifejezte az érzéseidet, de szerinte meg nem, hiszen azt szűrte le, hogy te másba vagy szerelmes. Ha addig nem is mondtad ki, itt tisztáznod kellett volna. De így hogy csak hallgattál, nem csoda, ha már nem beszélget veled.
Ne értsd félre, fontos, hogy kimutatsd az érzéseidet, de ki is kell mondani, kell a szóbeli megerősítés is. A kettő kiegészíti egymást. Főleg mivel lehet a másik nem ugyanúgy értelmezi a tetteidet (különösen az elején, mikor még semmi sincs tisztázva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!