Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolathoz szerelem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolathoz szerelem is szükséges?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. okt. 1. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a szerelem egy idő után elmúlik és szeretet illetve kötődés lesz belőle. Ezt szokták mondani, de nekem soha nem volt hosszú kapcsolatom, hogy ezt meg tudjam ítélni én is.
2020. okt. 1. 23:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor sokan miért szakítanak amint elmúlik a szerelem? Hogy lesz az ilyennek hosszútávú kalcsolata?
2020. okt. 1. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan azt hiszik, hogy a szerelem fennmarad örökre. És ha ez nem így történik, akkor nem jó kapcsolatban vannak.

Csak nem jönnek rá, hogy a szerelem egy idő után elmúlik (és jó esetben átalakul szeretetté.)

2020. okt. 2. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kell. Nem érdekel, ki mit mond.

Amikor látom a 80 éves nénit és a 85 éves bácsit kézen fogva sétálni.... Na! Olyan akarok majd lenni én is.

2020. okt. 2. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
IGEN! Meg még vagy féltucat dolog ahhoz hogy tartós maradjon egy kapcsolat és két ember igazán egymáshoz illeszkedjen. Lehet szeretet, szerelem nélkül is ún. érdekszövetségben is élni valakivel (pl. együtt vagyunk a gyerekek miatt, de mintha csak egy lakótársam lenne) de minek? Miért mondanál le a boldogságról? Ettől még sokszor van fordulat ha elmúlik a rózsaszín köd, de ahol még ama féltucat dolog is klappol ott ha csillapodnak is az első lángoló érzések tud olyan erős maradni az érzelmi kötelék hogy kitartson akár egy életen át (persze ehhez tenni is kell, folyamatosan "dolgozni" a kapcsolaton, soha nem belekényelmesedni, természetesnek venni).
2020. okt. 2. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!