Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóságban mennyire létezik az, hogy valakik első pillantásra egymásba szeretnek és ez hosszú ideig (akár élethosszig) működik is?
Figyelt kérdés
Nem vitatom, hogy igenis fontos az első benyomás, de szerintem nagyon szerencsés csillagállásnak kell lennie, hogy valakik így első blikkre sikeresen összejöjjenek. Szerintem ehhez további találkozások kellenek, és egymással való őszinte, mély elbeszélgetések. Vagy kinél hogy történt ez?2022. szept. 11. 17:40
11/11 anonim válasza:
Szerintem az még nem szerelem, csak egy erős vonzalom, amiben benne van a szerelem lehetősége.
Én első pillantásra azt gondoltam a páromról, hogy lehet ő lesz a férjem. Aztán hónapokkal később kezdtünk el randizni. (Nem epekedtem annyi ideig, nem hittem az első benyomásomnak ennyire)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!