Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóságban mennyire létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóságban mennyire létezik az, hogy valakik első pillantásra egymásba szeretnek és ez hosszú ideig (akár élethosszig) működik is?

Figyelt kérdés
Nem vitatom, hogy igenis fontos az első benyomás, de szerintem nagyon szerencsés csillagállásnak kell lennie, hogy valakik így első blikkre sikeresen összejöjjenek. Szerintem ehhez további találkozások kellenek, és egymással való őszinte, mély elbeszélgetések. Vagy kinél hogy történt ez?
2022. szept. 11. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Semennyire.Az első látásra "szerelem" az sima szexuális vonzalom.Ahhoz sokkal több kell, hogy élethosszig kitartson.
2022. szept. 11. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
10-15%-rra saccolok.
2022. szept. 11. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ez 9 évig tartott. Élethosszig tartott? Nem. De azért nem is nevezném futó kalandnak.
2022. szept. 11. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy szeretnek egymásba. Ez csak egy hülye, utólag narrált önámítás. Megtetszenek egymásnak és véletlenül kiderül, hogy emberileg, belsőre is passzolnak, ezért nem esnek pofára és kialakul egy tényleges kapcsolat, érzelmekkel.

Szerelmes nem lehet senki abba, akit még nem ismer. Ha ilyen van, akkor az illető az elképzeléseibe szerelmes csak, ami általában nem jön be. Ritkán igen.

2022. szept. 11. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Velem is megtörtént, 7+1 évig tartott. Hogy történt, megláttam, szó elfogyott, kezem-lábam remegett, nyilván a kapcsolat meg úgy, ahogy mindenki másé, alakult a hónapok, évek alatt.
2022. szept. 11. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

Normális, magával rendben levő ember, aki tudja, hogyan működnek ténylegesen az emberi érzelmek az tudja, hogy az nem szerelem.

Nincs egy ilyen ismerősöm sem, akinek ez összejött volna. Szerintem nagyon komolytalan az ilyen, meg az is, aki hisz benne.

2022. szept. 11. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Én nem éltem át ilyet. Olyat igen, hogy egyik pillanatról a másikra vonzó lett egy nő. De csak mert olyan oldaláról láttam, ahogy elötte nem.
2022. szept. 11. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

"Normális, magával rendben levő ember, aki tudja, hogyan működnek ténylegesen az emberi érzelmek az tudja, hogy az nem szerelem."

Az, hogy kinek mi a szerelem, meglehetősen relatív, sőt, önmagában szerelemből is többféle van. Az, hogy egy számodra ismeretlen embernek mi a szerelem, te nem tudhatod, és nem is fogod tudni megmondani.

"Nincs egy ilyen ismerősöm sem, akinek ez összejött volna. Szerintem nagyon komolytalan az ilyen, meg az is, aki hisz benne."

A saját és ismerősi köröd keserű példájából kiindulva általánosan elkezdesz tagadni valamit, ami rajtad/rajtatok kívül viszont nagyon sokaknak eleven tapasztalás. Látszik, hogy csak a csalódottság beszél belőled.

2022. szept. 11. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez miért keserű példa ? Amúgy meg, a tapasztalatot az ember a környezetéből hozza, szóval akkor ne mondjon senki semmiről véleményt ? :D

Nekem aztán nem keseru, kislányként is nevetségesnek talaltam azt, hogy egy ember meg akar halni a másikért az első pillanattól fogva, és különösen gaz, amikor ezt felnőtt emberek teszik

2022. szept. 11. 18:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, biztos van ilyen. Velem még nem fordult elő.

N

2022. szept. 11. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!