Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik egy nőnek a neve, érdemes akkor is tovább randizni vele?
Vannak nevek, amik nagyon nem tetszenek.
Például:
- Eszter (Eszti),
- Magdolna (Magdi),
- Gizella (Gizi),
- Teréz (Teri)
Nem szívesen szólítanék így nőket.
Egyébként a saját nevemet már régen megváltoztattam hivatalosan is, mert nem tetszett.
Nő vagyok, es nem tetszik a vőlegényem neve. De lesz*rom.
Exférjemnek szép neve volt, sokra mentem vele (bár őt se amiatt választottam)
Most túl azon, hogy az Eszti szerintem egy nagyon szép név...
Eszembe sem jutna valakit a neve miatt elutasítani. :D
Most komolyan, milyen felfogás már ez? Ez még annál is rosszabb, amikor mellméret alapján választ valaki "párt".
Egyébként futottam bele ilyen nőbe. Igaz, más problémák is voltak vele, szóval végül nem bánom, hogy nem lett belőle semmi, de azért a döbbenet és a röhögés egyvelege tört ki belőlem, amikor több óra kifejezetten kellemes skype-olás után (társkeresőn "ismertem meg"), miután a nevemet elmondtam (addig csak a nicknevemet tudta), egyből közölte, hogy mennyire kiábrándult belőlem, mivel a volt férjének is ez a keresztneve.
Aztán pár napig nem is volt hajlandó beszélni. Ezután közöltem vele, hogy legközelebb írja ki a bemutatkozásához, hogy milyen nevek jelentenek azonnali elutasítást az ismerkedés során. És megszakítottam vele a kapcsolatot.
FRUZSINA (legiritálóbb női név evör)
Nyugodtan lepontozhatnak, nekem akkor sem tetszik :D
Ki se lehet ejteni normálisan...
15
nekem sem teccik a fruzsina
de a gabriella sem, az ilona, ida sem, az erzsébet és mária sem, a zsuzsa sem, a renáta/regina/ramóna sem...
Én itt bírom amúgy a felhasználókat.
Nagyon sokan olyan nicket használnak , hogy nem tudod róla eldönteni a német, pl: Noreen, Foxtrotliderc , és van még jó pár ezen kívül
Bocs fiúk 🤣
A Fruzsina (Fruzsi) és a Ramóna (Rami) szerintem nem rossz.
De a Lilla, Alexa, Nikolett stb. jobban tetszik.
Szerintem szex közben is élvezetesebb azt mondani, hogy "Óh, igen, Niki" mint azt, hogy "Óh, ifenz, Gizi".
De most nem??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!