Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik egy nőnek a neve, érdemes akkor is tovább randizni vele?
Figyelt kérdés
Vannak nevek, amik nagyon nem tetszenek.
Például:
- Eszter (Eszti),
- Magdolna (Magdi),
- Gizella (Gizi),
- Teréz (Teri)
Nem szívesen szólítanék így nőket.
Egyébként a saját nevemet már régen megváltoztattam hivatalosan is, mert nem tetszett.
2022. aug. 26. 10:49
1/23 anonim válasza:
Egyik barátnőm mindig azon problémázott, hogy éppen milyen neve van a kiszemeltjének. Nem hittem volna, hogy más is van így ezzel (én lesz*rom hogy hívják, az a lényeg, hogy milyen ember). Ő vagy elengedte a dolgot, vagy más becenevet adott nekik... végül, mikor szerelmes lett, már nem érdekelte, hogy a másikat hogy hívják.
2/23 anonim válasza:
Ha ennyire felszínes vagy, akkor nem érdemes, kíméld meg magadtól.
3/23 anonim válasza:
Én a nevüket sem jegyzem meg. Megvolt vagy nem volt meg. Ez a két szempont létezik nőkkel kapcsolatban.
4/23 anonim válasza:
Én inkább a vezetéknevén szoktam gondolkozni, hogy ha majd felveszem, jól fog-e csengeni az enyémmel😀De azért nem mondanám, hogy eszerint keresek párt.
5/23 anonim válasza:
Az Eszter valahogy kilóg a sorból, az elég fiatalos név.
Az első barátom József volt, 22 éves volt mikor összejöttünk, így leírva, kimondva furcsa még most is, hogy József :D
De senki nem hívta így, Joci volt mindenkinek. Nem mintha nem tudtam volna elfogadni, hogy éppen Józsi a neve, azért vannak ennél fontosabb dolgok is.
Ja és amúgy bocsánat az itt lévő Józsefektől :D
#4 te pasi vagy és már azon gondolkodsz, hogy felveszed a jövendőbelid vezetéknevét?
6/23 anonim válasza:
Ha elmélyül egy kapcsolat, a legtöbben nem is a keresztnevén szólítják a másikat, emiatt kár kihátrálni.
8/23 anonim válasza:
#5 nyilván nő vagyok xd A keresztnév szerint válogatás elég nagy hülyeség, persze tök jó, ha valami szép különleges neve van, de életem szerelmét nem fogom azért kidobni, mert Bélának hívják.
9/23 anonim válasza:
sztem az Eszter (Esther) szép név, a többi nekem sem teccik.
10/23 anonim válasza:
Nem gáz egyik sem, adnék neki valami becenevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!