Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők, járnátok olyan férfival akinek nincs diplomája?
Ha igen akkor miért?
Ha nem akkor miért nem?
Mielőtt nekem esnétek, a kérdés nem provokatív. Szimplán kíváncsi vagyok, hogy hány nőnek fontos az iskolai végzettség a párkeresésnél.
Jártam. De elszerették tőlem. :D
Amúgy barátok maradtunk, nem haraggal váltunk el.
"Ti diplomások pont azért értek kevesebbet mert egy papírtól többnek hiszitek magatokat. "
Nekem meg azért nem kell nem diplomás, mert csak egy papírnak tekinti. Akkor tépj le egy lapot a klozett papírból, az is csak egy papír.
Érettségid van? Az is csak egy papír. A nyóc általános is csak egy papír. AJánlom figyelmedbe a 6 osztályt végzetteket. Remélem te sem vágsz fel arra az érettséginek nevezett papírfecnidre.
27
1. nem keres többet
2 ha csak picit is több eszed lenne annál, ami a mosogatáshoz is elég, akkor rájönnél, hogy mérnökként is ki lehet menni és nem annyit fog keresni, mint egy mosogató
De a diploma a mérvadó! Hidd el.
Szeresd és figyelj rá! Ennyi a kulcs! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!