Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők, járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, járnátok olyan férfival akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért?

Ha nem akkor miért nem?

Mielőtt nekem esnétek, a kérdés nem provokatív. Szimplán kíváncsi vagyok, hogy hány nőnek fontos az iskolai végzettség a párkeresésnél.

2022. aug. 7. 19:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%
#14: leírtad a lényeget. Lehet ezt még csűrni csavarni, de ez a lényeg.
2022. aug. 7. 20:53
 22/30 anonim ***** válasza:
74%
Aatol függ. Ha keres annyit mint én, teljesen mind1, h van e vsgy nincs diplomaja
2022. aug. 7. 21:01
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van, a barátomnak van diplomája, nekem nincs. De egyezik a világnézetünk, hasonló az érdeklődési körünk. Az elődeim diplomások voltak, de a sporton kívül más közös nem volt bennük, nem tudott velük érdekesebb témákról beszélgetni.
2022. aug. 7. 23:33
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Jártam. De elszerették tőlem. :D

Amúgy barátok maradtunk, nem haraggal váltunk el.

2022. aug. 7. 23:43
 25/30 anonim ***** válasza:
98%

"Ti diplomások pont azért értek kevesebbet mert egy papírtól többnek hiszitek magatokat. "

Nekem meg azért nem kell nem diplomás, mert csak egy papírnak tekinti. Akkor tépj le egy lapot a klozett papírból, az is csak egy papír.

Érettségid van? Az is csak egy papír. A nyóc általános is csak egy papír. AJánlom figyelmedbe a 6 osztályt végzetteket. Remélem te sem vágsz fel arra az érettséginek nevezett papírfecnidre.

2022. aug. 8. 00:24
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Közgadász vagyok, a férjem szakmunkás végzettségű vállalkozó.
2022. aug. 8. 14:27
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
De ki az aki Magyarországon diplomát csinál? Minek? Kimegy nyugatra mosogatni már többet keres mint egy mérnök itthon.
2022. aug. 8. 20:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 van, vőlegényemnek eddig 0. Csinál mondjuk egy egyetemet, de nekem amúgy mindegy lesz-e diplomája.
2022. aug. 8. 22:24
 29/30 anonim ***** válasza:
96%

27

1. nem keres többet

2 ha csak picit is több eszed lenne annál, ami a mosogatáshoz is elég, akkor rájönnél, hogy mérnökként is ki lehet menni és nem annyit fog keresni, mint egy mosogató

2022. aug. 9. 00:09
 30/30 anonim válasza:
54%

De a diploma a mérvadó! Hidd el.

Szeresd és figyelj rá! Ennyi a kulcs! 😊

2022. dec. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!