Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek van jogsija, kocsija, diplomája, jó egzisztenciája miért gond az, hogy egy férfi nem rendelkezik ezekkel?
Nem tudom felfogni, hogy ilyen esetek miatt miért nem működhet egy rendes párkapcsolat, miért van az, hogy emiatt kevesebbet ér a másik.
Mi van akkor, ha később változni fog a helyzet miért kellenek ezek a dolgok egyből? Társadalmilag miért nem elfogadottak?
Társkeresőn is van egy lány aki leírja azt, hogy van diplomája, kocsija és szeretné, ha párjának is lenne. De neki ez miért jó? Miért lenne ciki, ha esetleg ő vezetne és én ülnék az anyósülésen? Tervezem én is, hogy egyszer leteszem a jogsit és veszek autót, de egyenlőre nincs rá keretem és szükségem sincs rá.
Komolyan nem értem meg ezt az idióta társadalmi felfogásokat, hogy a tárgyiasított dolgok határozzák meg az embert nem az értékei.
Férfiként azokat a férfiakat se tudom megérteni, akiket zavarja az, hogy 20-30 ezerrel vagy annál is többet keres a nője vagy esetleg okosabb nála. Ha normális kapcsolatnál közösbe megy akkor nem mindegy? Abba senkise gondol bele, hogy idővel változhat minden.
Én már senkit se tudok megérteni. Néha ufonak érzem magam itt.
A kérdésben leírt nők általában válogathatnak. Miért ne választaná a legjobbat?
Feltételezem élni szeretne a nő, ide oda utazgatni, sok közös programot csinálni, netán együtt gyűjtögetni a közös életre.
Ha te le vagy égve, alig tudod eltartani magadat, akkor ő nem tud veled előrelépni. Eltartani nyilván nem akar.
Ezt tudom elképzelni ennek a hátterében.
Mint lány akinek van kocsija, jogsija, stb. nem tartom fontosnak, hogy a barátomnak is legyen. Barátomnak amúgy nincs is kocsija, épp gyűjt rá, bár jogsija van, és felváltva szoktunk vezetni. Nem igazán számít, akinek épp kedve van.
De a diplomából nem engednék, pontosítva ragaszkodok ahhoz, hogy a párom intelligens legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!