Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a gond velem? Valaki járt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem? Valaki járt már hasonlóképpen?

Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és nemrég új munkahelye lett,ahol szinte alig dolgozik férfi rajta kívül.Mielőtt ide került volna,nem hisztizett be piti baromságokon és eddig bármikor kijött elém a vonatállomásra.Most meg elaludt egy megfázás miatt,pedig direkte úgy jöttem hozzá,hogy megkérdezem,jó-e így neki,mert éjszakás és muszáj pihennie.

2014. nov. 26. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Jobban kell teperned, nyanya. Ez van. Felmegy a minimumszint. Szexy fehérnemű, több dicséret... az egész világ egy nagy verseny
2014. nov. 26. 20:06
 2/10 A kérdező kommentje:

20 évesen aligha vagyok nyanyan :D

A felsoroltakból nincs hiány

2014. nov. 26. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyanya ide nyanya oda! Jó tanács! Teperj!
2014. nov. 26. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Csak tudnám,hova,ha nem hiszi el,hogy ha bókolok neki,azt komolyn teszem. :D

Ha eljön hozzám it aludni,körül ugrálom,hogy mit akar kajálni,mit akar megnézni a városban vagy egyáltalán mit akar csinálni."Hónapfordulóra" Kisvakond plüssöt kap,mert imádja ezt a mesét.Még hova teperjek? :D

2014. nov. 26. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
szex..abban teperj
2014. nov. 27. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:

És mi bajod van vele? Mert az aztán nem derül ki a leírásból...

Az a kifogásod, hogy beteg volt és elaludt betegen? Ez most komoly? Ez a "baj"?

2014. dec. 2. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként nem kell annyira körülugrálni a másikat. Senki sem tesz szívességet egy párkapcsolatban a másiknak azzal, hogy vele van, egyenlő felek és kész. Persze kedvesnek lehet lenni, meg gesztusokat tenni.
2014. dec. 2. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt mondod h a női munkatársairól ráragad a pi..a viselkedés? Jól értem?
2014. dec. 2. 11:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó:igen,jól értetted.

Előzőek:A beteg alatt megfázást kell érteni és nem hajnali 6-ra,7-re jöttem meg a vonatállomásra,hogy ne tudjon kiérni,hanem délután háromra és direkt kérdeztem,hogy az biztos jó,még előző nap is.Meg egy másik alkalommal megint nem jött valami hasonló oknál fogva.

2014. dec. 4. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Lehet, hogy pont az a baj, hogy annyira körülugrálod! És igen, ahogy a többiek írták, a szex marhára nagyon fontos.
2014. dec. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!