Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek van jogsija, kocsija, diplomája, jó egzisztenciája miért gond az, hogy egy férfi nem rendelkezik ezekkel?
Nem tudom felfogni, hogy ilyen esetek miatt miért nem működhet egy rendes párkapcsolat, miért van az, hogy emiatt kevesebbet ér a másik.
Mi van akkor, ha később változni fog a helyzet miért kellenek ezek a dolgok egyből? Társadalmilag miért nem elfogadottak?
Társkeresőn is van egy lány aki leírja azt, hogy van diplomája, kocsija és szeretné, ha párjának is lenne. De neki ez miért jó? Miért lenne ciki, ha esetleg ő vezetne és én ülnék az anyósülésen? Tervezem én is, hogy egyszer leteszem a jogsit és veszek autót, de egyenlőre nincs rá keretem és szükségem sincs rá.
Komolyan nem értem meg ezt az idióta társadalmi felfogásokat, hogy a tárgyiasított dolgok határozzák meg az embert nem az értékei.
Férfiként azokat a férfiakat se tudom megérteni, akiket zavarja az, hogy 20-30 ezerrel vagy annál is többet keres a nője vagy esetleg okosabb nála. Ha normális kapcsolatnál közösbe megy akkor nem mindegy? Abba senkise gondol bele, hogy idővel változhat minden.
Én már senkit se tudok megérteni. Néha ufonak érzem magam itt.
Én vagyok az a nő, akinek a párja még tanul, és semmi egzisztenciája nincs még.
Nálam sokat számít a stílus és a hozzáállás. Szögezzük le, hogy ő még csak 19 éves, hova legyen bármilye is? Viszont vannak tervei, Akar jogsit, hajt azért, hogy bejusson arra a pozícióra, amit szeretne, tehát érettségi után melózni akar.
Hozzátenném, hogy én 26 vagyok, saját autóval, amit nem a szüleim tettek alám, munkával, saját élettel. Párom sem gazdag, sőt... illetve ő is volt közmunkán, nyáron ott dolgozott. Viszont én sem jönnék össze olyan pasival, aki 25-30 évesen közmunkás, nincs fix munkája, és nincsenek nagyobb tervei. Értem ezalatt, hogy összejönnék vele, ha értelmes, és intelligens, még ha minimálbéren is van. Viszont ha nincsenek céljai, csak költi a pénzét, és se házat nem tervez, se autót, se semmit, akkor nem jönnék össze vele.
Illetve nem ahhoz, hogy ilyen nőt találjon valaki nem szerencse kérdése. A pasik nagyrésze bunkó, és lekezelő. Én nem vagyok vékony, és nem vagyok szép, de tudom egy ember értékét. Viszont a legtöbb pasi már zsigerből lekoptat, mert kövér vagyok. Sőt, sokan nőnek sem néznek, ahogy észrevettem ezt tegnap is. Már megtanultam kezelni, és elegendően utálom ahhoz az embereket, hogy észrevegye magát a pasi, ha bunkó. Viszont szerintem ezt több hozzám hasonló is tapasztalja. Ezzel egy a gond, én lefogyok... de ők bunkók és magányosak maradnak. Aztán jönnek ide sírni, hogy minden nő bunkó :)
Engem a diploma lete/nem lete nem erdekel, nem ez alapjan valasztok part. Van kocsim, lakasom, jol fizeto munkam es sokat utazom, sokat koltok es tarsasagi eletet elek. Na most ha egy pasi keres netto 100 ezret egyreszt ez csak frusztralni fogja, masreszt nem fogja tudni felvenni a tempot, harmadreszt nekem kell az o dolgait is fizetnemes mindennek tetetejbe velhetoleg kiakadna p, h mennyit koltok ruhakra, taskakra.
Nem azert ertem el azt amim van hogy evi egyszer elmenjek vele Kiskunhalas-ra nyaralni, mert abba be tud szallni, hanem azert, hogy ugy ill. Jobban eljek mint most es utazgassak kedvemre a tengerentulra.
Tehat egy pasi keressen minimum annyit mint en vagy tobbet. Ha csak ez van meg benne, ettol meg nem fogok vele osszejonni leven nem eltartot keresek, de ha valaki valahol80 ezer korul nettozik nalam komoly kapcsolatra kizart.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!