Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők, járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, járnátok olyan férfival akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért?

Ha nem akkor miért nem?

Mielőtt nekem esnétek, a kérdés nem provokatív. Szimplán kíváncsi vagyok, hogy hány nőnek fontos az iskolai végzettség a párkeresésnél.

2022. aug. 7. 19:55
1 2 3
 1/30 Hans Pötterman ***** válasza:
90%
Nem unod még? Kő egy pofon? He?
2022. aug. 7. 19:56
 2/30 anonim ***** válasza:
42%

Nem járnék. Nekem van diplomám és rossz tapasztalataim vannak azokkal, akiknek nincs.

Amúgy hamar ramennek a munkára és a fizetésük is kevés.

2022. aug. 7. 19:58
 3/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Minél több közös pont, annál jobb. Ilyen alapvető dologban sosem kötöttem volna kompromisszumot. Ettől neked jobb? Mi a francért kell neked diplomás nő? Senki nem tiltja meg egyébként, hogy tanulj, ha ennyire frusztrál a hiánya. Annyia szánalmas ez a kisebbségi komplexusos rinyálás. Még egy érv a tanulatlan suttyók kerülésére.
2022. aug. 7. 19:59
 4/30 anonim ***** válasza:
65%
nem. csak. uncsi.
2022. aug. 7. 19:59
 5/30 Hans Pötterman ***** válasza:
80%

Azért a fizetés rész nem mindig igaz

2022. aug. 7. 20:00
 6/30 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Nem csak jártam, jártam is. Egész konkrétan, még sose volt diplomás pasim, és az se érdekel, ha nem is lesz.
2022. aug. 7. 20:00
 7/30 anonim ***** válasza:
91%
Làtom jól felkaptátok ezt a diplomás vs diploma nélküli témát. Nem unjátok?
2022. aug. 7. 20:02
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak hogy jártam ilyen pasival, hanem feleségül is mentem hozzá.
2022. aug. 7. 20:03
 9/30 A kérdező kommentje:
#3 Uram isten :D. Tanulatlan suttyó? Kissebbségi komplexus? És ezt mind sikerült leszürnöd egy pár mondatos kérdésből :D? El vagyok ragadtatva, de komolyan. Igazából az a helyzet, hogy te és a hozzád hasonlók csak azért jártak egyetemre, hogy bizonyítsák, jobbak és többek másoknál. Ékes példa erre a hozzászólásod. Ismerek olyan embert (diploma nélkül) aki tízszer többet ér nálad. Egyébként gratulálok. Nem sikerült fröcsögés nélkül megválaszolni a kérdést. Igazi értelmiségi :D.
2022. aug. 7. 20:04
 10/30 anonim ***** válasza:
82%
Igen, bármikor járnék, hogyha olyan a személyisége. Sőt, volt is ilyen párom és nem bántam meg. Nem tartom semmivel se többnek azt, aki 3-5 évet eltölt még az iskolapadban. Tapasztalatból beszélek. Nem egy olyan fiú csoporttársam volt, aki alpárian viselkedett és nem is volt valami művelt. Innentől kezdve azt hiszem nagyon képmutató lenne, ha előadnám, hogy én nem adnék lejjebb a diplomából, mert az egy műveltségi szint(mint ahogy azt sokan megpróbálják beállítani). A műveltség egyébként fontos szempont, viszont nem köthető diplomához. Nem szeretem az általánosításokat. A személyiséget nézem elsősorban és ha nincs diplomája, akkor sincs semmi. Nem a papírral fogok járni.
2022. aug. 7. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!