Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás nők, járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, járnátok olyan férfival akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor miért?

Ha nem akkor miért nem?

Mielőtt nekem esnétek, a kérdés nem provokatív. Szimplán kíváncsi vagyok, hogy hány nőnek fontos az iskolai végzettség a párkeresésnél.

2022. aug. 7. 19:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Azoknak pedig akik normálisan, fröcsögés nélkül tudtak válaszolni, köszönöm.

Pont azért tettem fel a kérdést mert elég felkapott. Egyáltalán nem akartam sem személyeskedő, sem bármilyen más vitát kezdeményezni.

2022. aug. 7. 20:07
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Járnék. Ugyanúgy vannak okos diplomanélküliek akiknek nem adathatott meg a továbbtanulás, mint suttyó diplomások, akiket kettessel rugdostak át mindenhol.
2022. aug. 7. 20:08
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
A jellem, gondolkodásmód, világnézet, életmód, meg ilyesmik számítanak. Diploma nélkül is lehet valaki nagyon izgalmas, vonzó, megbízható (stb. amitől akarsz valakit) ember.
2022. aug. 7. 20:11
 14/30 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy az előző is írta: a jellem, a gondolkodásmód, hasonló világnézet számít. Nekem az a tapasztalatom, hogy ilyen téren hozzám hasonlót könnyebben találok a szintén diplomások között. Persze, a diploma megléte nem predesztinál erre senkit.
2022. aug. 7. 20:15
 15/30 anonim ***** válasza:
28%
Nem égetném magam, nem ezért tanultam.
 16/30 anonim ***** válasza:
38%

Diplomás értelmiségi férfiként most pont egy ilyen dilemma előtt állok éppen. Egy pénztáros csajjal jöttem össze. Először nem akartam semmi komolyat, de most egyre inkább habarodunk egymásba, mégis bennem van az az érzés hogy talán többet érdemelnék ennél.

Nem tudom hogy offoljam és keressek egy szintén diplomás nőt vagy adjak-e neki egy esélyt hogy komolyra forduljon.

17/30 anonim ***** válasza:
85%

16. ha ez fogalmazódik meg benned, hogy "többet érdemelnél", tégy neki egy szívességet és hagyd ott. Szerintem ez iszonyúan megalázó a másik fél felé, hogy így tekintesz rá.

Hogy ne mondjátok, hogy persze ha nő a másik fél akkor lehet ilyet mondani: ha bennem egy nem diplomás partner felé ez az értés megfogalmazódik, akkor elköszönök. Pont az lenne a lényeg, hogy oké, ez a darab papír, hogy diploma nem fontos, de intellektuálisan, jellemben, tájékozottságban legyen olyasmi szinten mint én. Ha pl. valaki azért pénztáros, mert többre nincs igénye, neki ennyi elég az élettől, az nem passzolna hozzám. Mert én megküzdöttem azért, hogy diploma után még átképezzem magam, hogy olyan szakmában dolgozzak, ami szórakoztat és amit kielégítőnek érzek szellemileg.

2022. aug. 7. 20:19
 18/30 anonim ***** válasza:
31%
#17 Maga a papír is. A családban, baráti körben mindenki diplomás. Bármennyire is értelmes meg jóra való lány, tudom rosszul hangzik, de akkor is gáz lenne bemutatni, hogy nekem csak egy pénztárosra futotta.
2022. aug. 7. 20:22
 19/30 A kérdező kommentje:
De mi ez, hogy "egy pénztárosra futotta". Ti diplomások pont azért értek kevesebbet mert egy papírtól többnek hiszitek magatokat. Tisztelet a kivételnek ugyebár. Gusztustalan, hogy mennyire belétek súlykolta a társadalom, hogy egy darab papír nélkül senkik vagytok és nincsenek igényeitek. Ez az igazán mérgező gondolkodásmód. De mint a hozzászólásokból is látszik senki sem egyforma. Van akinek nem fontos a diploma a párkeresésnél, van aki kifejezetten erre hajt. És bár nem értek vele egyet megértem ha valakinek fontos.
2022. aug. 7. 20:28
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem unod még ezeket a diplomás kérdéseket?
2022. aug. 7. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!