Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél akkor, ha a családo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél akkor, ha a családod kritizálná a párodat, mert szerintük alul választottál, mert a férfinak nincs diplomája, jogsija és nincs kiemelkedő munkája?

Figyelt kérdés
Hogy választhattad őt, nála jobbat érdemelnél, ezeket vágnák a fejedhez.
2022. júl. 15. 09:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást szerintem ezek a dolgok másodlagosak. A lényeg, hogy boldog legyél. Én mindenképp ezt tisztáznám a családom fejében. A Te életedről van szó, úgy kell élned, ahogy Te akarod és nem úgy, ahogy mások elvárják.
2022. júl. 15. 10:03
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem kene olyan no, akinek diplomaja van, mert nekem sincs :)

38F incel

2022. júl. 15. 10:04
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos igazuk volt, ráment 20 év az életemből, és neki még mindig kisebbségi komplexusa volt ezek miatt, hogy "nem ért semmit az életben", hiába mondogattam, hogy nem igaz, nem hitt nekem. De mindig ilyen álmártír volt, aki olyan magasra rakja a mércét, hogy inkább bele sem fog, aztán mindenki mást hibáztat. Nagyon sajnálom őt ma is és persze magamat is. Biztos sok másnak meg bejön és boldog ilyen felállásban is, mert a párja más személyiség, aki nem ebben méri magát, de én most már csak diplomással kezdek.
2022. júl. 15. 10:09
 4/19 anonim ***** válasza:
8%
Hagyjuk már ez az "én életem, az én választásom" dumát. Ha normális családban nőttél fel, akkor igen is meg kell hallgatni a szülők véleményét. A proli suttyóknál érthető szülők semmibe vétele, de hát náluk a történelem ismételni fogja önmagát.
2022. júl. 15. 10:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok és 4. válaszoló abban egyetértek, hogy persze hallgassa meg a véleményüket, én is meghallgatom a szüleimét és fontos is számomra, de azért mert ezeket mondják még nem kell kidobni az embert. Nekem a kérdés alapján az jön le, hogy nem a személyiségével van baja a szülőknek, hanem azzal, hogy a szemükben csóró és semmirekellő és itt van a probléma.
2022. júl. 15. 10:52
 6/19 A kérdező kommentje:

#3 Nem lehet, hogy túl konzervatív értékek szerint nevelték? Sok szülő nagyon ártalmas, mert a saját világaikat erőltetik rá a gyerekükre úgy, hogy folyamatosan változik a világ szerencsére jó irányban és már nem kell a férfinak eltartania a családot, sok ártalmas szülő ezt nem érti meg. Attól, hogy ők szülők szerintem nem kell a véleményükre hallgatni, lehet velük vitázni. Nem hiába magasabb a liberálisabb, progresszívebb emberek intelligenciája, mint a konzervatívabb embereké, mivel sokkal kritikusabbak, több mindent kérdőjeleznek meg.

A volt párod egyszer se dícsért meg, nem törekedtetek arra, hogy neki is sikerei legyenek az életében? Egyszer se nézett még fel rád?

2022. júl. 15. 11:00
 7/19 anonim ***** válasza:
21%

Inkabb elitista, mint konzervativ.

38F incel

2022. júl. 15. 11:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd megismerik rájönnek.

Nekem is volt olyan hogy előíteletesek a szuleim aztán megismerték mélyebben a barátom. Egyből váltottak.

2022. júl. 15. 11:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy felnőtt ember döntés lehetőségekkel rendelkezik az életben, ha ezeket a döntéseket még mindig a szülei nyomás által hozza meg akkor nem felnőtt, ha nem egy felnőtt testben lévő gyerek bábú akit madzagon lehet irányítani más ízlésére .
2022. júl. 15. 11:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, mi az hogy felnőtt embert a szülei ízlése érdekel.. nem nekik kell együtt élni vagy járni az adott emberrel. A 2 ezres évek elején megszokott volt, ha diplomás embernek a postás józska volt a párja.. A mai felvágos, agyon manipulált világban érezhető a váltás..
2022. júl. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!