Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elváltak/szakítottak egy harmadik miatt, és a harmadikat választották, mi történt azóta?
Elhagytam a párom a szeretőmért
De nem érte meg.
Kapcsolatban nem működtünk együtt.
A kémiai a szex ami jó volt köztünk és ennyi.
Minden másban abszolút nem passzoltunk.
Úgyhogy elhagytam.
Exhez sem mentem vissza.
Jobb volt egyedül inkább
En is olyat ismerek aki elhagyta a családot, szeretővel(munkahelyi kollega) alig éltek együtt, és vége.
Azota teng leng a világban a pasi, exhez nem akar visszamenni.
Mi nem bántuk meg, jó döntés volt.
N
Elváltam miatta, de nyolc hónap után vége lett, mert a nő megcsalt. Nem érte meg.
A volt feleségem pár héttel később már mással volt. Házasság, közös gyerek. Már ezt se volt egyszerű megemészteni. Így már nem is akarok békülni, hogy attól a másiktól van egy gyereke.
A mi két gyerekünk már lassan felnőtt. Előbb érzelmileg távolodtunk el. Aztán az exem elköltözött, és persze vitte őket is. Alig találkozunk.
Probálkozok ismerkedni, de egy anyjával élő 45 éves gyári munkás nem épp a nők álma. Volt azóta két kapcsolatom, de nem jók.
Most már nem tudok mit csinálni, ez a vonat elment. Gyakran álmodom azt, hogy még házasok vagyunk. Akkor pár napig minden s,zar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!