Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfinak diplomája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak diplomája van, de kihalt nyelveket tanult, az lehet egy nő előtt vonzó, vagy pedig olyan semmit sem erő tudás?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
2022. máj. 6. 13:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Engem is az előbbi kérdés inspirált.

Tényleg érdekel a válasz.

Csak a papír számít, vagy a tudás is?

2022. máj. 6. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Volt egy exem, aki önszorgalomból megtanulta a jelnyelvet, ettől nem lett vonzóbb számomra.

Azoknál tudom elképzelni, hogy ez számíthat, akik szapioszexuálisak.

2022. máj. 6. 13:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Személyes véleményem szerint - persze nem kell velem egyetérteni - a papír akkor ér valamit, ha használható tudás van mögötte.

Ha például elvégezném a teológiát, ahol kihalt nyelveket is tanulhatnék, nem érezném magam műveltebbnek.

De például már régen gondoltam rá, hogy biológiát tanuljak. Azért a természettudományos műveltség már valami. Na meg dolgoznék is ebben a szakmában.

Az is tart vissza, hogy esetleg boncolni kell az egyetemen, na de majd meglátom, hogyan döntök. 🤔

2022. máj. 6. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
A nők szeretik az intelligens, érdekes embereket. De a lényeg akkor is az, hogy hogy nézel ki, milyen a stílusod és hogy dugsz.
2022. máj. 6. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Férfiként én minden valódi tudást értékesnek tartok, nem csak azt, amivel pénzt lehet keresni. Idétlen youtube videókkal, meg valóságshow szereplésekkel többet lehet keresni, mint holt nyelv tanulásával, számomra mégis az utóbbi éri többet. A nők viszont fordítva gondolkodnak.
2022. máj. 6. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Van valami abban, amit az 5-ös ír, ha nem is ennyire lesarkítva.

Volt egy exem, aki rendkívül tanult volt, rendszergazdaként dolgozott, de emellett más végzettségei is voltak, illetve szinte lexikonként szívta magába, amit elolvasott pl. a történelemről. Imádtam hallgatni, amikor beszélt. Mégis, sajnos annyira zárkózott volt és magának való, hogy sehova nem tudtunk együtt elmenni és nem kell nagy dolgokra gondolni, még sétálni sem jött ki a lakásból. Folyton a lakásban volt begubózva, dolgozni is csak akkor dolgozott, ha volt olyan munka, amit otthonról tudott végezni, de sokszor hónapokig nem volt munkája. Ez így kapcsolat szempontjából nagyjából élhetetlen volt, így bármennyire értékes embernek tartottam, nem működött a kapcsolat. Utánam már nem is volt senkije és teljesen a lakás rabjává vált. Pár év múlva öngyilkos lett.

2022. máj. 6. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
#7: bocsi, de amit írtál, az nem arról szól, amiket a mindent végletesen leegyszerűsíteni próbáló (és az ebben parádés kudarcot valló) #5-ös írt. Te egyszerűen kifogtál egy alapból mentálisan durván beteg embert. Ami teljesen más kategória. Feltételezem, nem járt szakemberhez / terápiára az illető (egyértelműen ráfért volna, talán akkor még életben is maradt volna).
2022. máj. 6. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Nem, egyáltalán nem járt szakemberhez, sehogyan nem lehetett rávenni. Szerinte semmi baj nem volt vele, teljesen másként látta a világot, mint a többi ember. Egyszerűen képtelen volt beilleszkedni a társadalomba, mindig azt hangoztatta, hogy ő nem erre a világra való. Sokat gyötrődtem, hogy hogyan tudnék segíteni rajta, de csak falakba ütköztem. Ha valaki nem tudná elképzelni, hogy ez milyen, írok egy példát: Nyáron sem volt hajlandó rövidujjú pólót vagy rövidnadrágot felvenni, mert nem akarta, hogy bárki lássa a kezét/lábát, pedig az ég világon semmi baj nem volt vele, de a kézfejéig húzta a pulóvert. A saját szüleivel sem beszélt, hiába egy lakásban éltek.

Ennyire introvertált embert sosem láttam előtte és azóta sem.

2022. máj. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!