Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok "gáznak" ha a párotok nem beszél idegen nyelveket?
Akár ismerkedésnél vagy már párkapcsolatban, ha ti beszéltek akármilyen másik nyelven, de a másik fél annyira nem.
Manapság "alapnak" számít ez szinte.
Ha a másik fél zavarban van emiatt vagy nektek kéne vele gyakorolni, esetleg külföldön leginkább csak ti beszélnétek, nem értene rögtön sok dalszöveget vagy idézetet, amit küldtök neki... Zavarna ez titeket? Mit gondoltok az ilyen helyzetekről?
Én felsőfokon beszélek angolul, üzleti angolt is, párom meg épphogy érti a középfokot írásban.
Engem egyáltalán nem zavar, ha kérdez, mindig segítek neki, de nincs tehetsége ebben, nehezen tanulja. Ettől függetlenül ez köztünk sosem volt probléma, pedig én sok barátommal beszélek angolul, mert úgy jobban értik a poént, vagy viccesebb a szitu. Külföldön én intézek mindent.
Szerintem ennek semmi jelentősége nincs, ha azonos az anyanyelvetek.
26N
Egy idegennyelv ismerete alap szinten elvárás ebben a világban, kiv. ha kisebbségi vagy, mert tőlük nem lehet sokat elvárni.
De az se mindegy, hogy melyik korosztályról van szó. 45 fölött szerintem ez nem elvárás, alarta viszont alap.
Engem nem zavar,én beszélek angolul felsőfokon plusz németül tanulok most.Párom angolul társalgási szinten tud,majd én segítek neki.
30F
Mivel most ausztriában élek ha lenne barátnőm, alap lenne ha beszélne németűl.
Egyébként meg nem elvárás, ha valaki otthon él elég ha a magyart jól beszéli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!