Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagálnátok, ha egy idegen odamenne és egy szál virágot, vagy egy csokit adna nektek?
Most volt nőnap nemrég és láttam egy külföldi videót, ahogy egy srác idegen nőknek adott virágot, és mindenki nagyon örült neki. Ez valóban így lehetett, vagy manapság, már inkább visszautasítanátok?
28/f
Én kétszer kaptam így: egyszer utcán egy diáksráctól, egyszer pedig mikor párommal egy étteremben voltunk, ott az igazgatótól kaptam virágot nőnapkor.
Kedves gesztus. :)
Tavaly nő napon láttam egy 16 éves fiút gubbasztani egy szál virággal a buszmegállóban, megkérdeztem tőle miért szomorú, kiderült, hogy egy lánynak szánta, de kikosarazta. Rettentő szomorú volt, úgyhogy annyira megsajnáltam, hogy megkérdeztem akar e cserélni, nálam volt egy doboz bonbon, amit kaptam cégemtől, úgyse szeretem a csokit. Nekem adta a virágot, én meg odaadtam neki a csokit. Néha az emberek lehetnek csak úgy is kedvesek egymással, próbáljátok ki, kétlem, hogy megbánnátok.
35N
Nevnapodon is felkoszontenek, nem?
Nagy teljesitmeny toled, hogy szuleid keresztnevet adtak neked.
Nőnapkor vagy egyéb ünnepen aranyos gesztus, hétköznap nem biztos, hogy elfogadnám.
A csokit legalábbis biztosan nem, ismeretlen eredetű kaját nem eszek meg, félnék, hogy mi lehet benne. :)
Gratulálok, hogy az értelmi szinted csak addig terjed ki, hogy ajándék. NEM az ajándék a lényeg, hanem a kedves gesztus, ami például kimerülhet abban, hogy annyit mondasz, hogy Boldog nőnapot.
Látom, anyukádtól nem túl sok szeretetet kaptál. Akkor gondolom őt se szoktad felköszönteni soha.
Egyébként ha sokszor kikosaraznak téged, annak oka van. Ideje lenne magadba nézni, hogy vajon miért nem kellesz senkinek se.
Nyugi, téged se fog senki felköszönteni férfinapkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!