Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mosolyognak soha rám idegen nők az utcán, sőt, rám se néznek, vagy elrántják a fejüket ha rájuk nézek, akkor valószínűleg csúnya férfi vagyok?
azért érdekes ez, mert én nem látom magam olyan roncshalmaz kinézetű férfinak, bár lehet csak az önbizalmam miatt.
jóképűbb srácok! rátok szoktak mosolyogni idegen nők az utcán?
Csajok! Ti szoktatok mosolyogni idegen pasikra?
F/27
"akkor valószínűleg csúnya férfi vagyok?"
Nem.. akkor biztos, hogy csúnya férfi vagy.
Valami droggőzös disney világ lenne az, ahol minden egyes ellenkező neműre rá kell mosolyogni, mert ha nem, akkor az egy egyértelmű jel az illetőnek, hogy ő nem kívánatos.
Nem mosolygok vadidegenekre, és furcsának is találnám, ha valami random felém közeledne mosolygó arccal.
Kérdező! Inkább itt reagálnék a privát üzidre.
Azért, mert visszahúzódó, introvertált vagyok, és szorongok az emberek között.Ennélfogva nem fogok senki szemébe nézni, nem ismerkedés céljából rohanok össze-vissza a napjaim során.
"Azért, mert visszahúzódó, introvertált vagyok, és szorongok az emberek között.Ennélfogva nem fogok senki szemébe nézni, nem ismerkedés céljából rohanok össze-vissza a napjaim során."
Mindig ilyen voltál, vagy ilyenné váltál? Ez a szorongás megvan a munkahelyen/iskolában stb. helyeken is?
Mindig ilyen voltam, és megvan az okom rá.
Sok negatív impulzus ért, ezért kerülöm az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!