Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mosolyognak soha rám idegen nők az utcán, sőt,
rám se néznek, vagy elrántják a fejüket ha rájuk
nézek, akkor valószínűleg csúnya férfi vagyok?
Figyelt kérdés
azért érdekes ez, mert én nem látom magam olyan roncshalmaz kinézetű férfinak, bár lehet csak az önbizalmam miatt.
jóképűbb srácok! rátok szoktak mosolyogni idegen nők az utcán?
Sok negatív impulzus ért, ezért kerülöm az embereket."
Én is ilyen vagyok, mármint rengeteg negatív impulzus ért, én is kerülöm őket, nincsenek barátaim sem.
Mondjuk élőben beszédes vagyok gyakran, de ez inkább csak álarc.
2018. jan. 16. 23:45
12/22 anonim válasza:
Kérdező, az meg sem fordult a fejedben, hogy nagyon negatív a kisugárzásod? Azok számára, akiknek a kisugárzás egy nem létező kategória: ez a mimikán és a testbeszéden keresztül egyértelműen kifejeződik, tehát fizikailag is LÁTHATÓ.
2018. jan. 17. 00:50
13/22 anonim válasza:
Előző vagyok: arra gondoltam, kérdező, hogy az is lehet, hogy szimplán ijesztőnek találnak úgy összességében, és nem a külső (fizikai) ADOTTSÁGAID miatt, hanem amiatt, ahogyan mondjuk nézel, mozogsz (ezek apró, finom dolgok, de a nők többsége nagyon jól észreveszi őket, és össze is áll bennük egy megbízható vázlat az illető személyiségéről, azon belül is leginkább az önmagához és a világhoz való viszonyáról).
2018. jan. 17. 00:52
14/22 A kérdező kommentje:
Aha, tehát rámnéznek és megállapítják egyetlen pilanat alatt hogy én milyen is vagyok, hogyan állok a világhoz stb..
Érdekes..
2018. jan. 17. 01:19
15/22 anonim válasza:
Soha nem mosolyogtam még semmire az utcán. Meg az arcukba bámulni se szoktam, mert én se szeretem.
Amúgy a csúnyákat ugyanúgy megnézem mint a szépeket, mert feltűnő. Átlagos emberekre nem szoktam nagyon nézni.
2018. jan. 17. 01:38
16/22 anonim válasza:
Mai világban már nem igazán. Tinikre jellemző inkább ez a bámulgatás. 25+ nem nagyon nézegetnek egymásra az emberek az utcán. Távolságtartás- félelem. A nők kerülik a szemkontaktust, bátorítást arra, hogy valaki esetleg leszólítsa őket és kellemetlen szituációba hozza őket.
2018. jan. 17. 05:51
17/22 anonim válasza:
Ez leginkább arra igaz, amikor elmennek egymás mellett az emberek. Ha például állsz a buszmegállóban vagy ilyesmi az már másabb egy kicsit.
2018. jan. 17. 05:52
18/22 anonim válasza:
Rám sem szoktak mosolyogni lányok. Valószínűleg én is csúnya vagyok. De leszarom.
2018. jan. 17. 08:37
19/22 anonim válasza:
@16 vagyok. Ezt úgy írtam, hogy nem egyszer mentem már jóképű pasi haverommal az utcán és őt is leszarták a szembejövők.
Egy más dolog viszont, hogy amikor szép havercsajjal megyek, akkor jobban megnéznek. Sőt olyan is volt, hogy rámnyomultak. :D
2018. jan. 17. 08:47
20/22 anonim válasza:
Kapaszkodj meg kérdező, de nem, nem mosolygok olyan pasikra se, akik tetszenek. Eleve amikor utcán vagyok, valamivel tele van a fejem, és nem is figyelek a másik nemre. Ha mégis észre veszek egyet max annyi hogy “hmm, jó pasi” a gondolatom és passz rohanok tovább. A buli az más. Ott előfordult, hogy ismerkedés célzattal mosolyogtam az áldozatra, aki bekapva a horgot már nyomult is az irányomban :D de ez ritka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!