Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok "gáznak" ha a párotok nem beszél idegen nyelveket?
Akár ismerkedésnél vagy már párkapcsolatban, ha ti beszéltek akármilyen másik nyelven, de a másik fél annyira nem.
Manapság "alapnak" számít ez szinte.
Ha a másik fél zavarban van emiatt vagy nektek kéne vele gyakorolni, esetleg külföldön leginkább csak ti beszélnétek, nem értene rögtön sok dalszöveget vagy idézetet, amit küldtök neki... Zavarna ez titeket? Mit gondoltok az ilyen helyzetekről?
a barátom külföldi, azaz itt meg is halna a kommunikáció, ha nem beszélne angolul választékosan.
ha magyar lenne, akkor meg azért zavarna, ha külföldi terveink vannak.
egyébként nem. fontosnak tartom, hogy okos és kreatív legyen, de ha nincs szükségünk rá, ez nem kötelező pont.
Bár nem elvárás nálam, de örülnék neki ha a leendő barátnőm legalább egy idegennyelvet beszélne minimum középszinten. Én angolos vagyok, de jó lenne még tanulni mellé valamit.
F
"Egy idegennyelv ismerete alap szinten elvárás ebben a világban"
Minden kötekedés nélkül. Miért is? Őszintén érdekel! Mindig szerettem volna, ha ezt valaki elmagyarázza nekem, hogy mi szükségem van bármilyen idegen nyelv ismeretére, amikor:
1 - a munkámhoz nincs rá szükségem
2 - SOSEM hagyom el Magyarország területét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!