Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok "gáznak" ha a párotok nem beszél idegen nyelveket?
Akár ismerkedésnél vagy már párkapcsolatban, ha ti beszéltek akármilyen másik nyelven, de a másik fél annyira nem.
Manapság "alapnak" számít ez szinte.
Ha a másik fél zavarban van emiatt vagy nektek kéne vele gyakorolni, esetleg külföldön leginkább csak ti beszélnétek, nem értene rögtön sok dalszöveget vagy idézetet, amit küldtök neki... Zavarna ez titeket? Mit gondoltok az ilyen helyzetekről?
Az hasznos, ha tud valamennyit mondjuk angolul, még ha konyhanyelven is.
Viszont mikor "elvárják" az ilyen-olyan nyelvvizsgát, az már csak sznobizmus. Mert pl. van olyan ismerősöm, aki öt évet élt Londonban, és remekül elboldogult nyelvvizsga nélkül, meg olyan is akinek megvan a középfokúja, de azóta egy szót sem beszélt a nyelven, egy csomó mindent elfelejtett, és talán meg sem mer szólalni.
Az ellentétek vonzák egymást örülnék ha(lenne) barátnőm és tudja idegen nyelveken megbecsülném és büszke lennék rá hogy jobb valamibe mint én én sajnos csak épphogy tudok angolul külföldön boldogulni mármint csak megértetem magam,hogy mit szeretnék :D
Ez így van jól ,hogy mindenkinek jóba kell valaminek lenni és büszkének lenni
Magyarul tud kb. 15 Millió ember a világon. Idegen nyelvek nélkül csak velük tudsz kapcsolatba lépni. Tekintve, hogy kb. 7 Milliárd ember él a Földön, ez elég szomorú.
Szóval igen, legalább angolul tudjon beszélgetésbe elegyedni.
Annyira sajnálom, magadfajta s erre direkten, komolyan válaszoló emberek nem látják mennyire leoltják magukat.
Csak személyiség számít. Az a másik, az vagy te is.
"...nem értene rögtön sok dalszöveget vagy idézetet, amit küldtök neki."
Igen, leginkább emiatt zavarna. Angolul minimum középfokon tudjon már, azért ez nem egy nagy elvárás, nekem érettségire már megvolt a harmadik nyelvvizsgám közép- illetve felsőfokon... Aki meg még magyarul sem tud helyesen (rengeteg ilyen ember van, lásd az itteni válaszokat is), azt válaszra sem méltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!