Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnál olyan emberrel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan emberrel, aki egy IQ teszten nem ér el 100 pontot?

Figyelt kérdés
Én nem igazán.
2022. jún. 27. 10:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Már gyermekkoromban megmérték a nevelési tanácsadónál. És mivé az intelligencia változatlan, ezért kb. annyi is marad, ami akkor volt. Nem vagyok egy zseni, de egy normális intelligenciájú gyereket képes vagyok nemzeni.

2022. jún. 27. 11:24
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Biologiailag kepes lennel, de van egy bokkeno. Kell hozza egy no is. Na ez az, ami nem fog sose rendelkezesedre allni.
2022. jún. 27. 11:30
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
Jólvan akkor, méregessed a párod IQ-ját esküvő előtt te agyhalott :D
2022. jún. 27. 11:31
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Te már csináltattál magadról, illetve Te is elmész vele?

Egy valamit azért jól jegyezz meg: az, hogy két ember tud-e tartósan együtt élni, az nem az IQ-juktól függ, hanem attól, hogy MENNYIRE ÉRTIK MEG EGYMÁST, el tudják-e hosszan viselni a másik ellenvéleményét, tudnak-e egymáshoz alkalmazkmodni.

Ha ez nincs, még akkor lehet akár mindegyiké 100 alatt, de akár 120 fölött is - nem biztos, hogy megértik egymást, de az is meglehet, hogy egy 90-es is boldogan él egy 140-essel.

Amint előttem is írták: beszélgetéssel, hosszú ismerkedéssel tudod (tudjátok) eldönteni, hogy összeilletek-e.

Az a gyanúm, hogy túl idényes vagyy és a megismeeésén kívül imnkább az észszerű gondolkodását helyezed előnybe.

Én már számtalan IQ-tesztet töltöttem ki, egyik nehezebb volt, másik könnyebb, tehát az sem mindegy, hogy milyen az a teszt, amit kitöltesz.

2022. jún. 27. 11:32
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

...s ha véletlenül nem jön össze a gyereknél a 100-as IQ, akkor a nevelési tanácsadó után nem haza viszed, hanem elengeded az erdőben?

Nem kéne ezt az egész házasság-gyerek dolgot idejében feladni?

2022. jún. 27. 11:34
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

A sajátodat lemérettetted már? Ha valakivel ismerkedsz, találkozol, végeztetsz vele IQ-tesztet, vagy te ezt csípőből le tudod mérni? Mi van, ha csak 99 IQ, akkor szóba sem állsz vele?

Gondolkodj!

2022. jún. 27. 11:36
 17/28 A kérdező kommentje:

Amint leírtam a #11-es kommentben nekem már gyerekként kimérték.

Megérteni éppenséggel bárkivel megértem magam. Még - ahogy mondják - egy egyszerű falusi lánnyal is. Ennek ellenére nem akarnám feleségül venni. Vagy ott van például az, hogy a külső nem számít. Ez is igaz, mivel szapioszexuális vagyok, tudok vonzódni olyan csajhoz is, aki nem néz ki olyan jól.

De amikor a családalapítás jön elő megugranak az igények, mert közel tökéletes utódot akarok.

Ebben a tekintetben meg egy pénzéhes, bunkó, de csinos és intelligens nővel szívesebben alapítanék családot. Mert a gyerek nagyobb valószínűséggel örökölne magasabb intelligenciát, és jó külsőt. Tehát jobban boldogulna az életben.

2022. jún. 27. 11:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Az IQ bizonyos dolgokra nem tér ki, illetve ha ennyire érdekel, csináltasd meg neki 7+ részterületre. Simán lehet, hogy a logikai képességei alacsonyabbak, viszont muzikális, vagy ilyesmi. Nem mellesleg nem mindent pótol az IQ, élettapasztalatot pont nem. Nem azt mondom, hogy nem lehet fontos, hanem azt, hogy általában nem is intelligens emberek kapaszkodnak ebbe. Nekem 120 van, simán kijövök 95 körüli emberekkel is.
2022. jún. 27. 11:47
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Még valami: egy jó IQ - alacsony EQ páros ugyanúgy redflag, hiába magas a célérték, mert a serpenyő ki fog billeni a “haver, nem leszel boldog egy szeretetkapcsolatban így” szélsőértékre.
2022. jún. 27. 11:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem érted, hogy az IQ-nak semmi de semmi köze ahhoz, hogy összefértek-e egymással vagy sem? Hány éves vagy? Én jóval nyugdíj után, és 57 éve házas. Van élettapasztalatom (saját életem és másoké is).
2022. jún. 27. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!