Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet azt tudni, hogy valaki csak a pénzért van egy emberrel?
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata például.
Lehetséges, hogy valami tényleg megtetszett Andinak abban a pasiban, és nem a pénz miatt ment hozzá feleslegül?
Tetszik a kérdésed. Szerintem az életben bármi túl komplex ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy "csak" azért. Ha mondjuk Mészáros Lőrinc egyszerű gázszerelő korában próbálná felszedni Várkonyi Andreát és kosarat kapna, az sem jelenti, hogy csak a pénzre ment volna, csak azt, hogy a pénz egyértelműen erős szempont volt a történetben.
És akkor itt jön a kérdés, hogy kinek mi számít soknak, ha a pénz fontosságát nézzük a házasodás közben. Távol álljon tőlem, hogy megvédjen ML-t, vagy VA-t, de álszentek se legyünk. Egy csomó olyan értekezést olvastam itt, aki szerint a pénz nem fontos egy kapcsolatban, de mondjuk egy szénné adósodott, munkanélküli emberrel hülye lenne összekötni az életét. Szerintem ez ugyanaz a tészta, csak más méret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!