Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet azt tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet azt tudni, hogy valaki csak a pénzért van egy emberrel?

Figyelt kérdés

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata például.

Lehetséges, hogy valami tényleg megtetszett Andinak abban a pasiban, és nem a pénz miatt ment hozzá feleslegül?

2022. márc. 24. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Én csodálnám, ha egy Várkonyi Andrea rá lenne szorulva és csak a pénzéért, nulla vonzalommal hozzáment volna.
2022. márc. 24. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
A rászorulva és az elképzelhetetlen hatalmas vagyok között azért van különbség...
2022. márc. 24. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Van. De szerintem ő a hatalmas vagyonra annyira nincs rászorulva, hogy ezért befogott orral kelljen esténként lefeküdnie a férje mellé.
2022. márc. 24. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Tetszik a kérdésed. Szerintem az életben bármi túl komplex ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy "csak" azért. Ha mondjuk Mészáros Lőrinc egyszerű gázszerelő korában próbálná felszedni Várkonyi Andreát és kosarat kapna, az sem jelenti, hogy csak a pénzre ment volna, csak azt, hogy a pénz egyértelműen erős szempont volt a történetben.

És akkor itt jön a kérdés, hogy kinek mi számít soknak, ha a pénz fontosságát nézzük a házasodás közben. Távol álljon tőlem, hogy megvédjen ML-t, vagy VA-t, de álszentek se legyünk. Egy csomó olyan értekezést olvastam itt, aki szerint a pénz nem fontos egy kapcsolatban, de mondjuk egy szénné adósodott, munkanélküli emberrel hülye lenne összekötni az életét. Szerintem ez ugyanaz a tészta, csak más méret.

2022. márc. 24. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Andika nem szorult rá a pénzre
2022. márc. 24. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!