Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan emberrel, aki egy IQ teszten nem ér el 100 pontot?
Sajnos igen. De engem ennél jobban aggasztana, ha ilyen ember szülne nekem gyereket. Az intelligencia ugyanis öröklődik. Lehet fanatikus hozzáállásnak tűnik, de esküvő előtt el fogom küldeni a nőt egy IQ tesztre. Nem kérem, hogy 120+ papírt hozzon majd haza, ha 100-110 között teljesít, meglégszem. Ellenkező esetben nincs házasság, családalapítás meg végképp nincs.
Ha a házassághoz vezető egy-két év alatt nem tudod enélkül eldönteni, hogy megfelel-e intellektuálisan a pertnered, akkor nem neki van szüksége IQ tesztre.
Ha emiatt aztán kidobnál egy működő kapcsolatot, akkor az EQ-d sem tesz alkalmassá a házasságra.
Mondjuk az is igaz.
De én szeretek biztosra menni.
Hallottam arról is, a pasik 10%-ának semmi köze genetikailg ahhoz a gyerekhez, akit nevelnek. Szóval 1:10 az esély arra, hogy megcsalnak, ami nyugtalanító.
Tudom, hogy ez is fanatizmusnak tűnik, de nyugodtabb lennék, ha közvetlenül a gyerek születése után apasági tesztet csinálnánk
Orvosi papirral (bizonyíték) a kezemben jobb lenne a helyzet
Én nagyon szkeptikus ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!