Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnál olyan emberrel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan emberrel, aki egy IQ teszten nem ér el 100 pontot?

Figyelt kérdés
Én nem igazán.
2022. jún. 27. 10:47
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem.
36 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem is közvetlen ezért, biztos vannak olyan dolgai, amikben ez lecsapódik.
2022. jún. 27. 10:53
 2/28 A kérdező kommentje:

Sajnos igen. De engem ennél jobban aggasztana, ha ilyen ember szülne nekem gyereket. Az intelligencia ugyanis öröklődik. Lehet fanatikus hozzáállásnak tűnik, de esküvő előtt el fogom küldeni a nőt egy IQ tesztre. Nem kérem, hogy 120+ papírt hozzon majd haza, ha 100-110 között teljesít, meglégszem. Ellenkező esetben nincs házasság, családalapítás meg végképp nincs.

2022. jún. 27. 11:01
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért mire eljutsz az esküvőig, szerintem IQ teszt nélkül is tudni fogod, mennyire intelligens a nő :D
2022. jún. 27. 11:07
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha a házassághoz vezető egy-két év alatt nem tudod enélkül eldönteni, hogy megfelel-e intellektuálisan a pertnered, akkor nem neki van szüksége IQ tesztre.

Ha emiatt aztán kidobnál egy működő kapcsolatot, akkor az EQ-d sem tesz alkalmassá a házasságra.

2022. jún. 27. 11:10
 5/28 A kérdező kommentje:

Mondjuk az is igaz.

2022. jún. 27. 11:11
 6/28 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk a #2 írásod alapján te se tűnsz valami IQ bajnoknak :D
2022. jún. 27. 11:13
 7/28 A kérdező kommentje:

De én szeretek biztosra menni.

Hallottam arról is, a pasik 10%-ának semmi köze genetikailg ahhoz a gyerekhez, akit nevelnek. Szóval 1:10 az esély arra, hogy megcsalnak, ami nyugtalanító.

Tudom, hogy ez is fanatizmusnak tűnik, de nyugodtabb lennék, ha közvetlenül a gyerek születése után apasági tesztet csinálnánk

Orvosi papirral (bizonyíték) a kezemben jobb lenne a helyzet

Én nagyon szkeptikus ember vagyok.

2022. jún. 27. 11:15
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Te se lehetsz túl zseni ha papír nélkül nem vagy képes legalább nagyjából belőni valakinek az értelmi képességeit.
2022. jún. 27. 11:17
 9/28 A kérdező kommentje:
Képes vagyok rá, de azért mérünk ki dolokat, hogy pontos eredményt kapjunk.
2022. jún. 27. 11:19
 10/28 anonim ***** válasza:
96%
#7 Csak a te IQ szintedet ne mérjék meg, mert arcon csap a valóság :D Elég ostobácskának tűnsz.
2022. jún. 27. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!