Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történik azzal az emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik azzal az emberrel aki nagyon sokáig szeretethiányos?

Figyelt kérdés
Depressziós lesz, vagy elmebeteg? Esetleg öngyilkos? Vagy csak megkeseredett?
2022. márc. 20. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé mélabús hangulatban vagyok édesanyám halála óta. Olyan szempontból érzem keservesebbnek az életet, hogy SENKI nem ért meg úgy már, mint Ő...
2022. márc. 20. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretethiányosként inkább csak nagyon negatív lettem és a korábbi pozitív kisugárzásom eltűnt.
2022. márc. 20. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az első jó szóért túl sokat adhat és alárendelheti magát másnak.
2022. márc. 20. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Eltávolodik a társaitól, nem érdekli a másik kiléte-hogyléte, a munknahelyen csak elvan, elvégzi a feladatát, de társalgás a munkatárssal ilyen "Hogy telt a hétvégéd?" szinten nem megy bele dolgokba.
2022. márc. 20. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Liánozás -> összetörés -> liánozás -> …
2022. márc. 20. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Inkább csak nagyon fura, ha mások hozzám érnek.
2022. márc. 20. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
3-4, ez így van. Kapcsolatban maradtam mert azt gondoltam szeretem és nagyon tönkre tudja tenni az embert. És innentől gyk alkalmatlan leszel kapcsolatra mert mert fura leszel... :(
2022. márc. 27. 07:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!