Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ennyire magányos emberrel érdemes terveznem szerinted?
Mikor megismertem őt nagy dumája volt, vagány módon odajött hozzám. De közben figyelmes és kedves is.. és valmilyen szinten erzékeny is pedig izmos rosszfiú volt első látasra. De egy pillanatra sem volt tolakodó sose.
2 hónapja vagyunk együtt és megismerve őt, ennyire magányos embert még sose ismertem mint őt. Ő igazából teljesen elvan egyedül. Szerintem egész életében egyetlen igazi érzelmi kötődése amit kialakított az a kislányaval van. Mikor ő is itt van 2hét/2hét akkor egészen más ember lesz. Szinte ragyog olyankor annyira boldog.
De a kislány is olyan mint ő. Kiülnek az erkélyre és szavak nélkül festenek, vagy nézik a virágokat, egymasra bólintanak, mosolyognak, majd a kislány ugrik az ölébe megpuszilja.
A csaladtagjai olyanok mint ő csak nőben. Magabiztos szűkszavű emberek és e miatt a kapcsolata velük sem túl közeli. Közeli barátai nincsenek, de van sok haverja akkikel néha elmegy ide oda. Velem is boldog szerintem, de fura nekem hogy számára a szó nem feltetlen kifejező eszköz. Teljesen jól elvan úgy hogy 2 órán keresztül nem beszél hozzám, csak ad egy puszit, megölel, beleszippant a nyakamba és annyit mond ahh de jó, megkóstoltatja velem az ételt amit főz...és mosolyog ha ízlik nekem.
A magányában totálisan békés nyugodt és semmi sem tudja felidegesíteni.
Én pedig annyi mindent mondanék neki, és tudom hogy meghallgatná, azt mondta szeret engem hallgatni és mindent tudni szeretne rólam az eletemről vagy csak a napomról hogyan telt.
De számára ezek lehet lényegtelen dolgok lennének.
Vagy buta csacsogónak tekintene.
Mit gondolsz?
Te nem ismered saját magad és az embereket.
Ő egy introvertàlt ember minimum
Magányos és boldog csak neked ez furcsa, vagy magányos és boldogtalan?
Mert a kettő egyáltalán nem ugyanaz.
Az a kérdés, hogy hosszú távon lenézed-e neki, vagy folyton csak emészted magad miatta.
Gondold át és dönts: maradsz, vagy elválnak az útjaitok.
Szerintem a magányos nem ide való kifejezés. Az inkább azt jelenti, hogy egyedül, szomorúnak érzi magát, csak nem tud rajta változtatni.
Ő szerintem saját maga választja a csendet és az egyedüllétet.
Nem lehet hogy inkább hozzád képest érzed őt magányosnak, és különben ő így tök jól elvan?:)
Például én is ilyen kis buddha életű vagyok, csak akkor beszélek ha szükséges, és teljesen megvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!