Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Harmadéves egyetemista leszek,...

Harmadéves egyetemista leszek, érdemes e úgy terveznem előre (pl.albérlet), hogy ősszel úgyis megint távoktatás lesz, jön az indiai mutáns stb...?

Figyelt kérdés

2021. máj. 14. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Kizárt dolog, hogy távoktatás lesz. Addigra lesz oltóanyag, 1 hét alatt mindenkit be lehet majd oltani.
2021. máj. 14. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok jövőbe látó, ezért biztosat nem tudok mondani, de szerintem nem lesz távoktatás. Néhány egyetemen már most visszamehetnek a hallgatók a vizsgaidőszakra, egyre többen kapják meg az oltást, a miniszterelnök egyre nagyobb nyitásról beszél. Azonkívül pedig az embereknek nem venné már be a gyomra, ha ősztől is minden maradna a régiben. Amit most csinálunk, az nem tartható fent a végtelenségig. Én egyetemistaként azt gondolom, hogy visszamegyünk szeptembertől az egyetemre, max. távolságot kellesz tartani, maszkot hordani, fertőtleníteni. Remélem, hogy az oltás az új mutációk ellen is használ, és ha itt is jelentkezne az indiai variáns, nem ugrana meg a halottak száma.
2021. máj. 14. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem lesz még távoktatási huzavona, két-három alkalommal biztosan...

De őszintén kívánom, hogy ne legyen igazam.

2021. máj. 14. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 3-as álláspontját. Nem lesz ennek vége most még.
2021. máj. 14. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Én sem merem kijelenteni, hogy már tuti majd csak jelenléti lesz.... mi visszamentünk szeptemberben, novemberben átalltunk online oktatásra, most a vizsgaidőszak megint jelenléti lesz. Szóval én már nem tudok kiigazodni rajta, hogy mi lesz. Remélem jelenléti oktatás lesz szeptemberben is, de igazából én úgy készülök, hogy ha online vagy ha jelenléti lesz, mindenképpen visszamegyek az egyetem városába albérletbe. Én már nem bírom az itthonlétet, hiányzik a város, az ottani barátok és ismerősök, a random emberek, a boltok, kávézók, utcák, minden. Itthon gyakorlatilag egyedül vagyok egész nap és ennyi idő elteltével már nem tudok mit kezdeni magammal (vidék, a semmi közepe).
2021. máj. 14. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
amíg a Csúti és Bandája el nem csalja a 22-es választásokat addig kell ez a vírusos műbalhé mert a vészhelyzet álcája alatt bármit meg lehet tenni.
2021. máj. 14. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Én szegény családból származom, szóval jó lenne ha nem kéne albérletet fizetni
2021. máj. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!