Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha olyan emberrel járnál, aki kiemelkedően okos, mert esetleg önbizalomhiányod lenne mellette ?
De ki a kiemelkedően okos?
Például azt nevezzük így, aki a Cambridge-i Egyetem matematika tanszékén a Lucas professzor tisztséget tölti be.
Ezt a tisztséget töltötte be Stephen Hawking és Sir Isaac Newton is.
Imadnam
A mazek amugy is kedvenc targyam volt 🙂 szeretek tanulni ha okos a masik akkor tole
4 diplomam van eddig. 7 eves korom ota mindig tanulok valamit
Még gyakorold ezt a diploma dolgot egy kicsit. Kezdj pl. egy igazival, ne pedig a masszőr OKJ "diplomádat" sorold ide.
Csatlakozom.. matematikus, fizikus.. sose működne.
De olyannal aki jóval okosabb/tanultabb nálam, de nem lenéző, ha valami szerinte alap dolgot nem tudok, szerintem nekem nagyon tetszene.
Én párom ilyen. Van némi hipermnéziája tutira. Néha egy tudatlan suttyónak érzem magam mellette.
Szerencsére az EQja is elég magas, nem csak a külsőmet szokta dicsérni, hanem a kognitív képességeimet is, így nem zavar :)
39N
Az én barátom is ilyen. U.az, mint előzőnél.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!