Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugy tudja szuz vagyok pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy tudja szuz vagyok pedig nem, de nem mertem elmondani neki hogy mi tortent, baj lesz ebbol?

Figyelt kérdés

19 eves voltam amikor butan naivan talalkoztam egy ferfival, beultem a kocsijaba es nem tudtam kiszalni. Elhanyom magam ha arra gondolok mi tortent akkor, megeroszakolt

Azota senkim nem volt , elotte sem volt. Nem is randizgattam meg semmi

Azota se lattam azt a ferfit ugy erzem tul vagyok azon ami tortent mert en votam a hibas amiert beszaltam egy idegen autojaba. Bar egy kicsit felek, most ismerkedek egy nagyon normalis ferfivel, felek ha kapcsolat lesz es oda kerul a sor elsirom magam vagy ilyesmi.

Es a legszomorubb az egeszben, hogy a ferfi aki megeroszakolt abban a kisvarosban lakik, ahol a fiunak a testvere akivel ismerkedek, es lehet hogy ismeri a fiu azt az allatot. Sokan van abban a varosban minden hetvegen megy

Annyira felek hogy baj lesz ebbol az egeszbol. Mar banom hogy hazudtam es nem mondtam el az igazat. De nagyon szegyellem magam.

Mivan ha ott leszunk abban a varosban pl elmegyunk boltba es ott lesz az a vadallat? Megismerne vajon? Eltelt 3 ev. Aludni se tudok miota hazudtam neki. Sajnalom ot es csalodtam magamban. Ha meg leulok vele es elmondom hogy hazudtam onnantol ugysem fog bizni bennem

Mi a legjobb dontes mit tegyek? Egyaltalan tegyek valamit? Mit csinalnatok a helyemben? Ez a fiu egy nagyon normalis, joravalo fiu..az eletemet is ra biznam, azt mondta tervezni szeretne velem. Ő 28 eves.

En 22.

2022. jún. 19. 12:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tul vagyok, csak zavar hogy egy vadallat miatt nem lesz normalisan a kapcsolatom
2022. jún. 19. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es Nem vagy még túl rajta, tényleg fontos lenne elmenned pszichológushoz!

Azt írtad, még csak ismerkedtek, teljesen indokolt, hogy még ne mondd el neki, az ilyesmit az ember nem osztja meg bárkivel. Ha összejöttök, és felmerül a szex, akkor viszont jobb lenne, ha tudna róla. Amennyiben normális, akkor segíteni fog, és támogat, hogy az első valódi szexuális élményed jó legyen. És a szex nem a behatolással kezdődik, abba csak akkor menj bele, ha valóban el tudod magad vele engedni, és a petting nem jelent gondot.

2022. jún. 19. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Fel kellett volna jelentened ! És nyilvánosan megszégyeniteni a településeden mindenki előtt !
2022. jún. 19. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le vele, és mondd el az egész történetet elölről.

Ha nem reagál normálisan, akkor nem is érdemes vele tervezni.

Tudom hogy nehéz, de legjobb az őszinteség.

És még valami- beülni egy idegen autóba butaság, de megerőszakolni valamit törvényellenes és bűn. Nem a te hibád az, ami történt.

2022. jún. 19. 16:55
 15/18 harebell ***** válasza:
100%

Amikor úgy érzed, mondd el neki - egyáltalán nem muszáj egy traumát az ismerkedési szakaszban megosztani valakivel, ha még nem alakult ki a bizalom. Aztán a reakciójából úgyis sok minden kiderül, és ha nem megértő, az őt minősíti, nem téged! Normális ember ilyenkor nem azzal jön, hogy miért hazudtál.

A szexre pedig még egyértelműen nem állsz készen, ne siettesd magad. Behatolás csak és kizárólag akkor történjen, ha már több időt töltöttetek együtt, volt fokozatos intimitás és teljesen biztonságban érzed magad vele.

2022. jún. 19. 17:34
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"az eletemet is ra biznam"

Mint arra az alakra 3 éve? Te egy igazi retardált hülye vagy! Szénné fogod hazudni az egész "kapcsolatot"! Na de majd ha kiderül minden, akkor fogod csak megkapni a magadét! Egy életre megemlegeted!

2022. jún. 19. 23:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16 te milyen egy hülye vagy.
2022. jún. 19. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Miert van mindig egy ilyen gusztustalan here, mint a 16os:D
2022. jún. 19. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!