Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy tudja szuz vagyok pedig nem, de nem mertem elmondani neki hogy mi tortent, baj lesz ebbol?
19 eves voltam amikor butan naivan talalkoztam egy ferfival, beultem a kocsijaba es nem tudtam kiszalni. Elhanyom magam ha arra gondolok mi tortent akkor, megeroszakolt
Azota senkim nem volt , elotte sem volt. Nem is randizgattam meg semmi
Azota se lattam azt a ferfit ugy erzem tul vagyok azon ami tortent mert en votam a hibas amiert beszaltam egy idegen autojaba. Bar egy kicsit felek, most ismerkedek egy nagyon normalis ferfivel, felek ha kapcsolat lesz es oda kerul a sor elsirom magam vagy ilyesmi.
Es a legszomorubb az egeszben, hogy a ferfi aki megeroszakolt abban a kisvarosban lakik, ahol a fiunak a testvere akivel ismerkedek, es lehet hogy ismeri a fiu azt az allatot. Sokan van abban a varosban minden hetvegen megy
Annyira felek hogy baj lesz ebbol az egeszbol. Mar banom hogy hazudtam es nem mondtam el az igazat. De nagyon szegyellem magam.
Mivan ha ott leszunk abban a varosban pl elmegyunk boltba es ott lesz az a vadallat? Megismerne vajon? Eltelt 3 ev. Aludni se tudok miota hazudtam neki. Sajnalom ot es csalodtam magamban. Ha meg leulok vele es elmondom hogy hazudtam onnantol ugysem fog bizni bennem
Mi a legjobb dontes mit tegyek? Egyaltalan tegyek valamit? Mit csinalnatok a helyemben? Ez a fiu egy nagyon normalis, joravalo fiu..az eletemet is ra biznam, azt mondta tervezni szeretne velem. Ő 28 eves.
En 22.
Az erőszakolót miért is nem jelentetted fel?
Mi az, hogy szabad ember???
Meg lehet ezt erteni?
Nem tudom teljesen ossze vagyok omolva most nem tudok normalisan gondolkodni. Segitesetek kerlek. Nem tudok segiteseget kerni senkitol mert senkinek nem mondtam ezt el csak egy embernek, de vele mar nem beszelek es mindig buta tanacsokat adott
Először is, NEM TE VAGY A HIBÁS!
Bármelyik kocsiba beszálhatnál akár meztelenül is, akkor sem lenne senkinek semmi joga ahhoz, hogy kedvére azt csinaljon veled az engedélyed nélkül, ami neki csak jól esik!!
Nincs olyan hogy te vagy a hibás, ennek nem szabadna soha megtortennie!
Viszont kit érdekel, hogy azt tudja hogy szűz vagy e vagy nem, ha azt nézi hogy szex közben vérzel és arra büszke hogy elvette a szűzességedet, akkor csak egy beteg hímribi, és ez se jobb a másiknál(amúgy nem mindenki vérzik mikor elveszíti, pl én sem)
És mielőtt megtörténik a dolog, mindenképp mondd neki hogy óvatosan és lassan, sok oda figyeléssel, mertvarra szükséged van, jobban, minthogyha csak szűz lennél.
És ne feküdj le vele, amíg TE 100%ig nem vágysz rá és nem vagy benne biztos!
4. Koszonom a segitseged!
Nem azert hazudtam hogy dicsoseg legyen neki a szuzessegem, hanem mert nem akartam hogy tudjon rola mi tortent. De szerintem ugyis elsirom magam mert mar most osszeomlottam ahogy leirtam ezeket
#6 Nem állsz még készen a szexre, ne b.ssz ki magaddal még jobban, hogy lefekszel vele, amíg nem állsz rá készen.
Ismerkedjetek sokáig és mondd l neki, hogy történt valami ami miatt neked ez még nem megy.
Valószínűleg érteni fogja, és a reakcióbol tudni fogod milyen ember is ő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!