Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz randi utan busszal menni haza? Ha nem ajanlja fel hogy haza visz az bunkosag?
Elso randi lesz. Kocsival fel orara lakom a varostol ahol randizni fogunk, o ott lakik. Busszal egy ora mire haza erek, es elfelre fogok haza erni. Viszont nem tudom hogy fel fogja e ajanlani hogy haza hoz, es ha igen akkor elfogadjam e ? Nem szeretnem amugy, csak olyan fura lesz hogy a randi utan o megy a kocsihoz es meg megyek gyalog a buszpalya udvarra este 11 kor
Nem volt még randim nem tudom hogy mukodik ez, mit illik mit nem.
Segitenetek? Ő 29 eves. En 22
Ha most találkoztok először, én sem szívesen maradnék késő estig és nem biztos, hogy szeretném, hogy tudja, hol lakom, na meg félreértse, hogy hazavihet. Ez esetben jobb egy délelőtti időpont...
Ha már ismeritek egymást, mondjuk haveri körből, akkor viszont nyugodtan meg is kérheted. Fiatal nőként azért nem annyira biztonságos késő este egyedül kóborolni.
Én az első randin simán haza mentem busszal. Nekem is volt vagy egy óra és szintén éjfélre értem haza. Én csak a 3. randin hagytam hogy haza vigyen. Felajánlotta nekem is, de engem úgy neveltek hogy idegen kocsijába ne üljek be. Márpedig 1 randi után még nem bíztam volna rá az életem. Én biztos nem ülnék be idegen kocsijába, még ha felajánlaná sem.
22N
Nem csinalna semmi rosszat velem de ha mas ferfirol lenne szo eszembe sem jutna beulni a kocsijaba
Köszi a valaszokat!
Istenem egy h*lye elkezdte írni ezt az “idegenekhez nem ülök be a kocsiba” aztán nyomja a többi is. Megismersz valakit azért az első randit megelőzi több órányi telefonbeszélgetés illetve chatelgetés különböző felületeken. Ha már itt valami fura az emberünkkel szerintem egy értelmes nő már le tudja szűrni. Mire a randiig jutottok tud az ember róla egy csomó információt. Nevét, hol dolgozik, telefonszámát stb… Legalábbis ez így a normális.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy ne csináljunk már úgy mintha a férfiak pszichopata gyilkosok lennének…
Nem arról beszélek hogy valaki rád dudál az utcán és ülj be mellè, vagy valaki rád ír kép nélkül kamu névvel add meg a címed hogy hol vegyen fel de azért ez túlzás. Én olyanokkal jártam el randizni akikkel azért már kiépült egy olyan bizalom ami által tudtam hogy nem pszichopata, nem fog elrabolni, megerőszakolni, zaklatni, feldarabolni… Ha valaki mellé nem mernék be ülni azzal randira sem mennék nem hogy kocsikázni..
Eddig minden randipartnerem értem jött úgy, hogy nem kértem soha. És haza is vittek mert nem hagyták volna hogy este egyedül menjek haza. És lám még itt vagyok…
"Nem tudom kicsit stresszelek mert rossz lesz ha nem hoz haza"
Nem erre kell spekulálni, hogy haza visz vagy akkor majd buszozgatsz este. Nem tudom mióta ismered, esetleg netről "ismered" csak... de idegen kocsijába nem tanácsos beülni. Másik dolog, este meg ne buszozgass. Nappalra kell szervezni a randit.
Ja most olvasom... "Kocsival fel orara lakom a varostol ahol randizni fogunk, o ott lakik"
Így meg tárgytalan az egész. Nehogy már ne lehessen nappal megoldani a randit, meg még te utazgass, meg aggódj, hogy jutsz haza. Eleve ilyenbe bele se kell menni így. Nonszensz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!